sâmbătă, 1 noiembrie 2008

LOL

De aici.

Retorica, frate, cat trei kile de tamaie si doua cutii cu smirna.

:rofl:

==========
[INTREBARE]
M-am hotarat sa institui si eu un premiu mare pentru cei care vor raspunde convingator si argumentat la intrebarea:

-CINE L-A CREAT PE CREATOR ???


[RASPUNS]
that's easy: un tip foarte destept care si-a dat seama ca la citi prosti are in jur, e pacat sa nu profite de ei, mai ales ca erau atit de usor de condus. asa ca a inventat un bau-bau cu care ii ameninta, si care bau-bau ii vorbea numai lui personal si ii dadea instructiuni pt prostii respectivi. evident ca pt a se pune bine cu bau-bau prostii trebuiau sa cotizeze, altfel smecherul nu le garanta protectia contra ranilor, bolilor, blestemelor

treptat bau-bau a evoluat si alti smecheri au inceput sa creeze proprii lor bau-bau, fiecare, evident, vorbindu-le doar lor personal.

apoi a aparut un smecher care si-a zis: parca nu mai merge asa bine cu sperietoarea, hai sa facem un bau-bau mai milos. nu de alta, dar daca ii tot omorim cu pietre pe aia care gresesc, ramin mai putini prosti care sa cotizeze. cu ocazia asta il facem mai atractiv (ideea ca faci ce vrei si la final iti ceri scuze si totul e ok e mai atractiva decit perspectiva de a fi omorit cu pietre la prima greseala) si vom atrage mai multi prosti dintre cei care acum cotizeaza pt alt bau-bau.

dupa inca ceva vreme smecherii care vorbeau direct cu bau-bau asta nou si milos au inceput sa se certe intre ei si au aparut 2 versiuni majore de bau-bau. in timp au mai aparut 1-2 versiuni noi majore de bau-bau si inca zeci sau sute de versiuni minore, de a ajuns bau-bau asta nou sa aiba mai multe versiuni decit windows vista.

si uite asa azi prosti care cred intr-un bau-bau se omoara cu prosti care cred in alt bau-bau, iar uneori se omoara intre ei prosti care cred in 2 versiuni ale aceluiasi bau-bau (care, teoretic, le spune celor care cred in el sa fie iertatori cu TOTI semenii lor). din pacate, cum prostii sunt din ce in ce mai multi, politicienii baga mare cu credinta ca sa fie votati de cit mai multi prosti. si uite asa bau-bau capata din ce in ce mai multa putere in unele locuri (de fapt smecherii care "il servesc" capata tot mai multa putere).

si, evident, sa nu ii uitam pe prostii care sunt asa de convinsi ca au dreptate incit pornesc threaduri pe forumuri in care incearca sa demonstreze cum ca bau-bau lor exista si e unicu adevarat (evident ca fiecare bau-bau tre sa nege existenta concurentei, nu ?).

0 comentarii: