joi, 21 iunie 2012

Aceste cuvinte ne doare dar ne luminește





.

3 comentarii:

Anne spunea...

cu D la final. eventual corectati si stergeti comentariul meu, e cam jenant sa-l citezi fara sa stii cine era.

Turambar spunea...

Scuze, nu am cum corecta. Am preluat imaginea de pe proletarul Facebook. Ai dreptate, cu D la final. Acesti mediocri care ne dau lectii :) Raminem cu circumstanta atenuanta ca totusi citatul sta in picioare intru toata gloria sa cinica si rea :)

Txs for your kind whipping, 'mam :)

Anne spunea...

hah sunt mediocra fiindca stiu cum se scrie numele lui :))

si dup-aia va plangeti ca se duce dracu' societatea. Pai se duce pt. ca alde astia ca mine aleg sa taca, ca sa nu-i umple cu miasme de ţâfnă eminentii artisti ai dialogului care sunt blogerii. Sa taca si sa citeasca, in loc sa dea citate sau sa se scalde narcisist in interwebs.

Imbucurator ar fi fost sa va ganditi, daca tot va plac citatele, de nu cumva in afara numelui, mai e si altceva gresit. Si sa va intoarceti la sursa.

("jugement" e tradus prin... "logica". a bit far-fetched if you ask me. oh wait, no one does, cine dracu are nevoie de dinozaurii astia care stiu despre ce e vorba in propozitie...)

meh, tldr: daca i-au gresit numele, cel mai probabil au mai gresit si altele, just remember that, young man. Eu in conditiile astea prefer sa raman mediocra.