duminică, 29 iulie 2012

Estimare participare la vot referendum: VALUL 07 (21:00)





.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Nu mai e nici o speranta. Mie teama ca totul e pierdut...

Anonim spunea...

@anonim
stii tu cum e cu sexul oral, e misto sau nu, in functie de parte a ce instrumentului esti.
am impresia ca ai nimerit partea nepotrivita :)))

Dracu

Anonim spunea...

Totul e castigat, de fapt. Estimarea pentru 2300 este invalidata de date in ciuda fraudelor masive din ultimele 2 ore.

Anonim spunea...

+5% marja de eroare? ntz, ntz, mai, mai ...

fish

Victor spunea...

Duuuude. Cine a gresit, BEC sau voi?

Victor spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
fly-half spunea...

Ei, acum chiar sunt curios cum o sa ne explici de ce ati anuntat 51% si de fapt e 46%...
ca aici nu mai e vorba de spirala tacerii, e prezenta la vot...

Marian spunea...

Faptul ca de la 11 pana la 19 n-ati publicat update-uri si ca dadeati pe online cifre fara prezenta e ok, ca asa a vrut clientul?

Dar aveti doua probleme de deontologie cat casa:
- ati dat 44% prezenta la 21, desi BEC a dat pentru 20 37,7% si era imposibil sa voteze 6,3% intr-o ora. Mai mult ca sigur ati avut in fata 42-43 dar ati facut jocul USL care anunta fantasmagoric 45% la 21.
- ati pus pe graficul de pe site-ul companiei cu 51% la 23 un punct estimat de trend, in conditiile in care daca n-ai valul de 23, n-ai de unde sa scoti trendul iar daca te bazezzi pe trendul de la 21 , trebuia sa dati 54%, nu 51%.

Poti explica?

Anonim spunea...

Din contra, totul e castigat :)

Anonim spunea...

Iti dai seama daca anuntai un rezultat de prezenta,si asta incorect (frauda a fost la cote mari chiar si pentru expertii PSDEI), de 45, 46, 47, 48 la suta pe care nu aveai cum sa nu il vezi erai mult mai credibil astazi? Nu suntem in 2009, acum toate autoritatile publice locale si centrale sunt controlate de client cum iti place tie sa spui si cu toate astea tot nu s-a ajuns mah la peste 50% si culmea 16% au votat NU. Eu sunt curios si avid chiar de o explicatie sociologica. De unde, din ce bazin au venit voturile pentru demitere din Oltenia si Moldova, in conditiile in care la locale, pentru USL s-au exprimat, in conditii de mobilizare maxima, mult mai putini oameni. A crescut USL in perioada asta de o luna si ceva? Eu pierd cam 400 de lei pe luna din cauza cursului, pare putin dar se aduna. Criticile externe au fost vadite, Ponta are un discurs public schizofrenic. Antonescu s-a afisat ca presedinte interimar la mitinguri discursul, in opinia mea alarmist si lipsit de credibilitate. Exercitiul referendumului a fost inutil, costisitor si modul in care s-a declansat cel putin dubitabil ca sa nu spun mizerabil. In climatul asta USL a crescut? Daca imi dai o explicatie credibila, cel putin pentru mine, erorile statistice de ieri vor fi iertate.

Anonim spunea...

@Marian
Nenea Marian, pai daca este trend nene, pai atunci este expected, u estimat, deci trend la 23:00. Alfel este observed neica la 23:00. Hai sa ne haidem si noi pe net, sa ne bagam in seamna. Greu cu statistica pe scari.

Anonim spunea...

PS. @Marian
Meica, in statistica nu este ca si cand ati numara voi banii furati de la noi. Este un picutz alfel 'numaratoarea' in statistica.

Turambar spunea...

Datele provizorii comunicate la 23:00 au fost prezenta 44% la orele 21:00. Tinind cont de intensitatea participarii la vot de pina atunci, estimarea era ca se va ajunge la 51%. Insa a fost o estimare, inainte sa vina ultimul val, valul 8, de la 21:00 la 23:00 (observed). Acest val n-a confirmat estimarea initiala. A fost invalidat de realitate, cum ar spune BEC. Nu s-au comunicat datele finale de la orele 23:00.

Marian spunea...

@Turambar
E posibil sa voteze 6.3% intr-o ora iar in urmatoarele 2 ore sa nu se stranga nici macar o treime (2%)? Exact asta ma gandeam si eu.

Pe scurt, daca la 23 aveati 46%, nu aveati cum avea la 21 44%.

fly-half spunea...

Pai era greu de crezut ca se mentine intensitatea, e totusi tarziu sa votezi la 10 jumate, mai ales in rural.
Pentru mine e inexplicail cum in Olt de la 20:00 la 23:00 au votat 19% din oameni mai mult decat dublu fata de media nationala pe aceleasi 3 ore!

Anonim spunea...

@fly-half
"Pentru mine e inexplicail cum in Olt de la 20:00 la 23:00 au votat 19% din oameni mai mult decat dublu fata de media nationala pe aceleasi 3 ore!"

Haide ca nu e asa greu de ghicit, cei de la PSD s-au intrecut pe ei insisi, nicicand nu s-a ajuns la nivelul asta de frauda, mai ales in fief-uri. Cam ca pe vremea lui Ceausescu cu raportarea de porumb pe hectar, acum au fost voturi pe hectar.

Daca se va uita cineva mai bine pe datele din fief-uri o sa inteleaga rapid "aberatiile" din rezultate.

Liviu spunea...

Încă mă uit la linia aia punctată și încă nu-mi vine să cred că ai trasat-o. :(

Turambar spunea...

Nici mie inca nu-mi vine sa cred ca inca nu-ti vine sa crezi :) :/

p spunea...

Anonim 1:˝Totul e pierdut˝
Anonim 2:˝Totul e castigat, de fapt.˝

Cei doi anonimi de mai sus se pare ca definesc ceea ce ar putea fi realitatea unui joc de suma nula.
Tabara Anonimului nr. 1 n-ar mai avea nimic de castigat din moment ce TOTUL e deja pierdut.Rezulta ca orice actiune ar intreprinde tabara Anonimului nr. 1, asta nu poate sa-i aduca decat un oarecare castig, de pierdut nemaiavand ce sa piarda.Scenariul Anonimului 1 ete actiune cu orice pret.

Tabara Anonimului nr. 2 n-ar mai avea nimic de castigat, din moment ce TOTUL e deja castigat.Scenariul lui e inflexibilitate si incremenire pe pozitii cu orice pret.
Fiind un joc de suma nula, pierderea si castigul fiind totale, si lupta va fi totala.Politica de suma nula aka a-nihil-are.Fara rest.
Se zice ca politica nu e un joc de suma nula.Ca n-ar fi bine sa nu mai ai nimic de pierdut si nimic de castigat, ca altfel butada lui von Clausewitz comuta in oglinda iar politica devine o continuare a razboiului cu alte mijloace.Sau cu orice mijloace.
Pacat de soarta poporul roman, ca altfel daca tribalienii s-ar a-nihil-a izolati intr-o arena, ar fi chiar un spectacol interesant.