miercuri, 17 august 2011

Declar deschise lucrarile guest bloggingului pe Turambar

E clar. E cald. E vara. Sint pe punctul de a intra in concediu. De fapt, de a intra din nou in concediu, ca deja am avut o prima tura de mermeleala turistico-estetica.

Drept pentru care ma asez pe umerii ilustrilor mei inaintasi si va deschid raschirat portile blogului meu pentru a va ecspune conceptia voastra proprie si personala despre lume, viata, evenimente, incidente, betii lente si evident despre femeia cheala si creatza impodobita cu mustatza.

Cine vrea, daca inca mai exista pe lumea asta estivala viata dupa moarte, poate sa-mi trimita texte de mare amploare, de la doua litere in sus, pe adresa mirel at ccsb punct ro, unde dupa o adinca evaluare si o inteleapta cugetare, voi decide daca intra sau nu. Nu va speriati! Am criterii laxe de performanta, sint indulgent, resping doar intensii, trairistii, socialistii, comunistii, demagogii si tristii. In rest, accept cam de toate, de la descrieri delicate ale mirosului de zambila pina la METALLICAAAA!

Deci daca vreti. Doar daca vreti. Intre timp eu ma uit la ceas, vad ca de 10 minute a trecut de miezul zilei, deci este socialmente acceptabil sa-mi pun un whisky, si astept.

V-am spus ca am gasit Laphroaig la reducere pe aeroport? Auzi tu in ce hal a ajuns lumea asta, dom'le: Laphroaig la reducere. Evident c-am cumparat. La litru...

5 comentarii:

ZaffCat spunea...

http://www.likecool.com/Gear/Pic/Cool%20Animated%20GIFs/Cool-Animated-GIFs_1.gif
:-)

Turambar spunea...

:) :p

matusalem spunea...

Hmmmm...!
Suna tentant!
Si ademenitor!
Pare pavat cu intentii bune...
http://forgifs.com/gallery/d/188955-1/Paintball_gun_demo.gif?

Anonim spunea...

http://youtu.be/-bDntRWfL70 super!, mai ales cum opreste caii la final. mai magistral ca magistrala albastra.
altminterea, din neam. nu cu laphroaig, totusi.

ZaffCat spunea...

Ok, ok... asta stiu ca o sa-ti placa :-)

http://www.youtube.com/watch?v=mIO4libFXiM&feature=player_embedded#!