luni, 21 septembrie 2015

Haters gonna hate

In fiecare sport, in fiecare tara, e cite un sportiv that people love to hate. In Noua Zeelanda, zilele astea, la rugby - caci rugbyul e cam singurul sport care conteaza acolo jos - e rindul lui Sonny Bill Williams sa fie ticalosul de serviciu.

E vedeta, e polivalent, a schimbat codurile fara efort, a facut si box profesionist, urmeaza sa sara in barca rugbyului in 7 anul viitor, se baga in campanii de publicitate, e darlingul mass mediei.

Drept pentru care sint unii din rindul criticilor de arta ovala care il toaca marunt. Dar marunt. Ca face. Ca drege. Ca nu e bun. Ca Steve Hansen a facut rau ca l-a luat la Campionatul Mondial.

Stiti voi.

Drept pentru care SBW, in primul meci, bagat in a doua repriza in locul lui Ma'a Nonu, a intrat pe teren si i-a dat peste cap pe toti. A stralucit. A dat trei pase de eseu, in stilul lui inconfundabil, pe dupa mina, din offload.

Nu conteaza ca pufosii de la primire au scapat mingile - pasele au fost date stralucit. A treia chiar s-a concretizat in eseu. A placat. A strapuns. A alergat. A facut tot ce trebuie sa faca un centru All Blacks, si ceva in plus.

Evident ca nu conteaza. Evident ca cei care nu-l sufera nu-l vor suferi in continuare. Haters gonna hate. Iar SBW isi va face treaba.

Va suna cunoscut? Mie da... :)



.

0 comentarii: