vineri, 13 iunie 2008

Partid vs candidat. Sectie cu sectie

Continuam avalansha de grafice frumos colorate, complicate shi imbarligate. Aceeasi sursa: date oficiale, sectie cu sectie. Aceleasi alegeri: Bucuresti, turul I, 1 iunie 2008.

Cine sta mai bine: partidul sau candidatul? Va las sa apreciatzi.

Enjoy!

LATER EDIT: Mind you, avetzi grija cum interpretatzi, ca avem doua scale diferite. La primele doua grafice, la partidele / candidatii mari, scala merge de la 0% la 70%. La celelalte trei (PNL, PIN, PNG), capatul de sus al scalei merge doar pana la 30%. Deci nu incepetzi sa venitzi cu interpretari fanteziste, specifice manajementului primitiv, in care sa-mi comparatzi mere cu pere.

Da? Am incredere in inteligentza voastra religioasa... :)


PSD vs Oprescu + Diaconescu



PD-L vs Blaga



PNL vs Orban


PIN vs Gusa


PNG vs Fuciu

5 comentarii:

Anonim spunea...

In sfarsit avem si prima dovada a adroginiei metodologice in sondajele de opinie.
Media Oprescu+Diaconescu, hahahaha! voi tocmai confirmati teza PDLului ca PSD+Oprescu + Diaconescu =Love.

Nice! cred ca jubileaza geoana si vanghele....
Semantic

Turambar spunea...

Te-ai indoit vreodata ca e altfel?

Tz tz tz... :blink:

LATER EDIT: Hei! Vezi ca incurci lucrurile! Nu e sondaj. E pur si simplu o reprezentare grafica a rezultatelor finale din turul I. Cele mai finale, oficiale si imuabile rezultate. Doar alaturarea Oprescu + Diaconescu e alegerea mea editoriala / de retorica grafica.

Din motive evidente, nu? :)

Anonim spunea...

Heeehehehe, scuze, rectific, avem aici o reprezentare curată a principiului etic in templul sacru al stiintelor sociale- adeca din 2 proaste (PSD+ Diaconescu) si 1 buna (Oprescu) = 1 buna adica Victorie !
Da, din motive evident de cusher, nu e sondaj, nu e analiza secundara, este doar o reprezentare grafica= mama inocentei stiintifice.
Semantic

Turambar spunea...

Damn it, man, te-ai lasat prea prins in conspiratzie... Crezi ca vreau sa demonstrez ceva cu chestia asta? Sa bag vreunora subliminal in cap sa voteze cu Oprescu? Grow up, mate: e de natura evidentzei ca si Oprescu, si Diaconescu sunt tot ai PSD-ului si ca, therefore, voturili alea sunt din zona aia.

Tu cum crezi ca a fost acum 8 ani de zile, sau cat naiba a trecut de cand Oprescu a pierdut la mushtatza Bucureshtiul? Nu la fel? Nu tot mataranga in zona 40%?

Comme on... Am eu alte pacate, dar asta de care ma acuzi nu e in fisha postului :) :p

Anonim spunea...

Si te durea tastatura sa faci doua grafice: PSD vs Diaconescu si altul Oprescu vs apolitici/independentii?
Asta daca tot spui ca in fisa postului e ca apa de izvor la capitolul neutralitate, hehehee.
Semantic