luni, 16 iunie 2008

Sa-i iubim pe italieni!

Cum ar spune un bun prieten de-al meu, spurcat la gura si totalmente sincer in creierul sau sexuat: sa-i iubim pe italieni cu toata grosimea, taria shi putirintza de care suntem in stare. Un falnic popor merita o falnica strapungere.

Mama lor. Pe ei, pe ei, pe ei pe ...

Courtesy of Hotnews.

=========

La Stampa: In Italia, moralitatea e ca gripa, pleaca si vine.
Popor de smecheri, de Moggi si sclavi machiavelici, redescoperim cinstea!
de Vlad Epurescu
Luni, 16 iunie 2008,

Donadonii si jucatorii sai, desfiintati de presa italiana

Jurnalistii ziarului La Stampa i-au desfiintat pe jucatorii lui Donadoni si ii considera "dobitoci" pe olandezi, daca nu vor lasa Romania sa castige si sa se califice in sferturi. Intr-un editorial, se condamna mentalitatea poporului italian si prestatia execrabila a Squadrei Azzurra la acest turneu final.

“La noi moralitatea e ca gripa. Plea­ca si vine. Acum vine. Popor de Moggi, smecheri si sclavi machia­ve­li­ci, redescoperim cinstea. De vineri seara, motto-ul e sa pri­mim de la altii ceea ce altii nu as­teapta ni­cio­­data de la noi. Am ciu­gulit un punct mizer in doua partide si acum cersim mila si fair-play. Noi, cam­pi­o­nii aranjamen­te­lor si maes­trii pac­tului scelerat, ne agitam ca sa pre­venim un scandal deloc scan­da­los. Si ii invitam pe batavi la imensa cina a cretinilor. Pentru ei conteaza doar sa joace ca sa castige. Deci, sa piardă. Daca nu-s do­bitoci, stiu ca tre­buie sa e­vi­­­te in semi­fi­na­le fiara ra­­ni­tă, Italia ori Fran­ta, pre­­­fe­rand o Ro­­m­a­­nie e­pu­i­za­ta si sa­­tu­la", noteaza editorialistul Roberto Beccantini.

0 comentarii: