luni, 16 iunie 2008

Multzumesc!

Doamnelor shi domnilor, stimatzi clientzi,

Multzumesc tuturor pentru increderea acordata.

No, really. There's no pun intended. E pe bune. Va multzumesc!

Multzumesc celor care ne-au dat sansa sa facem asta. Multzumesc ca atzi avut rabdare, in ciuda celor trei puncte procentuale in plus pentru Blaga la turul I (damn it :p ).

Multzumesc tuturor prietenilor (Cristi, Belle de Jour, Mihnea, Ipo and all the rest) care ne-au felicitat pentru rezultatele de aseara. Suntetzi nishte dragi shi va ashtept in continuare.

I drink fer your friendship. :) :friends:

Si acum...

Si acum: multzumesc celor care nu au avut incredere cand le-am spus ca Oprescu este de departe cel cu nivelul de incredere cel mai ridicat din Bucuresti, chiar mai ridicat decat al lui Basescu. Acum e primar. Sau, cine stie, poate au crezut in ce le zicem, dar au stiut bine sa-si mascheze interesul :) :p :/

Multzumesc celor care nu au crezut ca Vanghelie va trece prin furcile caudine ale turului II. Dom' primar, credeai ca te facem din sondaje? Din pacate, nu te-am facut, si realitatea a fost cam pe-acolo pe unde itzi spuneam acum doua-trei luni.

Multzumesc tuturor celor care ne-au luat la extensia penila pentru ca noi spuneam ca Piedone o sa castige en fanfare sectorul 4. Atzi facut mishto de noi shi de sondajele noastre. Nu, nu voi, dragi bloggeri: voi oricum nu-l avetzi la suflet pe Piedone. Vorbesc de clientzii politici, aia care iau decizii pe cine sa sprijine si in cine sa-si bage banii, care se uitau chiorash la noi shi nu dadeau doi bani pe sondajele noastre, crezand ca-i facem din vorbe, ca suntem ai lui Voiculescu. Iata ca Piedone de departe a obtinut cel mai bun scor in turul II - singurul la care a inceput cu 6. Ei, cum e cu sondajele alea carele e proaste si carele nu spune adevarul shi mintzesc? Mama voastra... :(

Multzumesc tuturor celor care, pe forumuri, pe bloguri si pe cale orala, la televizor si in alte talk show-uri de mare sentiment angajat:), ne-atzi facut cu ou si otzet. Ca suntem, ca facem, ca ar trebui sa ne ducem la mama acasa si sa ne ascundem sub pat. Stiti voi: Antonesei, Ungureanu, Badea, Cristoiu et ejusdem farinae. Cum ar spune omul de stiinta la modul stiintific: Purta-mi-atzi papionul in shpagat pana la Iasi... :)

Multzumesc tuturor clientzilor care, la inceputul intalnirii, tin sa ne asigure pe un ton flegmatic, ca nu au deloc, dar deloc incredere in sondaje, cu un aer de scarba si de superioritate dat de prea multzii bani si de prea multa putere, insa care stau cu sufletul la gura dupa rezultate. Ei, cum e? Sunt bune sondajele?

De asemenea, multumesc din partea unui prieten pentru cei care nu au avut incredere in sondajele lui, intr-unul din judetzele portocalii ale tzarii. Clientul si-a furat-o, ferm convins pana in al treishpelea ceas ca toata lumea il iubeste si ca o sa ia vreo 40%-45%, in ciuda sondajelor care ii spuneau ca pierde constant teren.

Si, in general, tuturor, multzumesc. I drink this Laphroaig, early in the day, fer yer health, yer beauty and yer future.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari, (foarte) buna treaba!

Putem si noi sa multumim, nu?

;-)

Turambar spunea...

Yup. Yup yup yup. Mersi pentru multzumiri! :)

Anonim spunea...

Tu cum te suporti cand taci?

No pun intended. Dar daca vorbesti precum scrii, adica muuult, cred ca ai o problema cand taci, ain't it?

Turambar spunea...

Sa stii ca tac tot timpul, cu esceptzia momentelor cand vorbesc.

Tertio non datum est, nu'i asha?

:)

Anonim spunea...

La noi in cartier era cu datur, nu cu datum. Da stii cum e, la noi in cartier, a fost fara exit poll in turul doi, asa ca nu putem sa ne dam mari pentru o litera colea ...

Turambar spunea...

Yup. You're right. Eu nu shtie sa vorbeshte shi face multe gresheshte. Shi vorbeshte prea multeshte.

Mai carcotash mic si riguros. Mai mai...

:) :p

Anonim spunea...

Sincer intre timp m-a luat cu emotii ca am zis ca daca dai cu 'datum est' merge ca e ... acuzativ sau cum s-o fi chemat cazul asta la stramosii macaronarilor.
Tine minte una adanca: nu conteaza cat stii, conteaza cat stiu cei carora le vorbesti. Daca ei sunt afoni, prin comparatie si mediocrul e doctor.

Turambar spunea...

Tertium non datur.

Double mistake. Mea pulpa...

:) :whistling: