vineri, 27 iunie 2008

Patetica

Zice ca vor sa puna o parte din cinemateci online.

"28 de instituţii de pe vechiul continent, printre care cinemateci, arhive şi muzee, vor pune filme pe site-ul www.europafilmtreasures.eu. Acestea vor putea fi văzute în regim de streaming. România va contribui cu documentare vechi, pe tema turismului.

Încă se discută ce pelicule vom pune online. Nu ştim încă titlurile, dar vor fi exclusiv documentare, probabil vechi şi axate pe tema turismului. Însă va fi complicat, cu rezolvarea drepturilor de autor. De fapt, online vor fi doar mostre, pentru filmul propriu-zis se va plăti”, a declarat pentru cotidianul.ro Marian Ţuţui, redactor-şef la Arhiva Naţională de Filme - Cinemateca Română."


Ca sa nu moara, vezi Doamne. Ca sa fie lumea interesata de film. Dar nu pe toate: doar o bucatzica mica mica, sa fraiereasca fraierii. Restul, of course, pe bani.

Patetici, frate, patetici. Cand ai deja mai mult de 40 de mii de titluri disponibile gratis, cu o asistenta entuziasta de specialitate, un site tinut de persoane care se pricepe la film mai mult decat toate conducerile reunite ale cinematecilor fraierimii mele, ce sa mai vrei?

Banda larga si un monitor mare. Ceea ce va doresc si Dvs.

KG, that's why we love you. Zi'le, domnu' sigloxx! Urca'le, domnu' croackerBC! Arde'i, domnu' montess! Administreaza'le, domnu' Daeron! Entertain us, domnu' ScreaminJay! Uimeste'ne, domnu' pa6sur!

:)

5 comentarii:

finix spunea...

Yep. KG is the ultimate cinematheque. We're lucky to have it, I'm telling you :)

Anonim spunea...

*offtopic: toy've been tagged! Dovada?

Turambar spunea...

@ finix: yup. yup yup yup. Stau asha uneori shi ma gandesc ca nici nu-mi dau seama cat de norocos sunt ca sunt pe KG. It's a dream come true :)

@ Ipo: Vazut. Placut. Fu... Fumat. Promit sa-mi iau plasa de rafie si pe urma sa-i fac poza. Pana atunci, sunt semi-ecologist: pastrez plasele de la supermarketuri si le folosesc pana le ia naiba, de mai multe ori. Si nu cumpar saci de gunoi, ci le folosesc pe ele.

Promit sa fac un post din leapsa asta. Dupa ce ma lasa picioarele. Vorba poetului: nu credeam sa'invatz a merge in maini vreodata :)

Anonim spunea...

:)

Turambar spunea...

:p Razi tu, razi, Harap Alb, da' habar n'ai ce e aia febra musculara. I mean the real thing, the one that stiffs your bloody muscles into an iron thingy.

Ceea ce itzi doresc shi tzie, ironicule sanatos shi carele nu le crezi la cei aflatzi in durere.

:p