duminică, 2 martie 2008

O țâță pe zi

Tzatza naturii. Iarba shi hurii. Deliciul padurii.

Tzatzele mele preferate din seara aceasta: lacramioarele. Oblia, acestea sunt lacramioare. Ce-ai postat tu sunt ghiocei. Baroci, botoshi, obezi, mic burgheji.

:)



Pentru cine chiar vrea tzatze in seara asta, go here. A pus Oceania niste tzatze geniale, de vis, de premiul Oscar pentru pacea dintre picioare. Sa-tzi tremure lacramioara'n mana cand te uitzi la ele, nu altceva... :)

4 comentarii:

oceania spunea...

cata gratie in lacramioare!Legenda spune ca lacramioarele sunt lacrimile unei fete a carei dragoste era ca si pierduta si care atunci cand au cazut pe pamant s-au transformat in flori.

Anonim spunea...

vezi de treaba. astia sunt ghiocei de Anzi, toata ziua buna ziua. da, exista o specie, nu foarte cunoscuta in Romania, care arata foarte foarte mult ca lacramioarele. dar sunt de fapt ghiocei de Anzi. ete. ;)
oblia-colindind-Anzii...

1307 spunea...

eu stiu ca le zice margaritar.

imi place foarte mult mirosul lor. exista acum multi ani un sapun care mirosea exact ca aceste flori. din pacate, nu se mai gaseste :(

Turambar spunea...

Lacramioare sau margaritar, c'est le meme chose, avec une autre tichie linguistique.

Cat despre sapun, ramane totdeauna optziunea sapunurilor obscen de scumpe de pe la BodyShop sau alte magazine de-astea de muci in cap, care au plante in ele. Plante adevarate, pentru portofele adevarate si alte sotzii de shmenari cu Lexus, la care le sgariu eu fericirea cu manevrele mele de parcare spate.

Care este.