duminică, 15 iunie 2008

Uite'atat de strans

Va tot spuneam ca a fost strans de tot si ca pana in ultima zi am avut inima indoita.

Uite de aia. Sa nu va mai aud ca suntetzi carcotashi.

Enjoy! :)

16 comentarii:

Anonim spunea...

da. dar era intentie, nu comportament :)

Felicitari pentru azi.

Anonim spunea...

Oricum, Fuck!

Anonim spunea...

Eu astept cu nerabdare autostrada suspendata nord-sud, dar NU pe diametru, ci pe raza... In 2010, ca doar asa a zis, in 2 ani :)

Anonim spunea...

abs - poate ar trebui sa punem de o actiune cetateneasca: scrisori si mesaje saptaminale, in care il intrebam ce e cu autostrada suspendata? Sa ii stricam somnul noaptea? ma intreb in wishful thinking (turambar o sa ma impinga cu piciorul afara din peisaj, din scirba de nivelul prostiei si naivitatii), daca nu se poate, printr-o actiune de gherilla bine gindita, concertata si executata de un grup mic de cetateni sa-l faci pe primar sa cedeze la shicane. Zic si io...Ce-ar fi?

Anonim spunea...

@ Vera Cimpeanu - orice politician ales intr-un post trebuie se beneficieze de o perioada de gratie, ne place sau nu.

Dvs. se pare ca ati declansat jihadul inca din noaptea de dupa alegeri, tare suparata pareti sa fiti :)

Unknown spunea...

@Vera Cimpeanu - eu doar lucrez in Bucuresti, locuiesc in Ilfov. Deci nu am nici un drept sa-i cer ceva, ca nu l-am votat :)

Anonim spunea...

Mama ma-sii de blogger, ca ma enerveaza. Ala de mai sus sunt tot eu :)

Anonim spunea...

:)
Daca mai dura o saptamina aveam balotaj. Dar parca nu a mai durat, asa ca va dura 4 ani.
Teoria relativitatii, nu alta

Anonim spunea...

turambar - ok, mea culpa. Sint urmasa si sora de sociologi si stiu ce zici. So, mea culpa again. Good job!

anonymous&alia - da,am incitat la declansarea jihadului azi noapte, ca eram pissed rau de tot. Dar, evident, omul are dreptul la o perioada de moratoriu, in care sa vedem ce face. In ordinea naivitatii si idealismului caracteristic, vin acu si zic: ce-ar fi ca Oprescu sa ne stupefieze pe toti si sa fie un mare primar? Ce-ar fi? Turambar?

Turambar spunea...

@ Vera: no problem, senora. Stiu cum e sa fii furios. I've done it before and I'll surely do it again. And again. And again. Anger is part of our lives. We have to cope with it. :) Asa incat nici o suparare dinspre aceasta parte.

In privinta felului cum va fi cu Oprescu primar? Naiba shtie. Nici eu nu am mari asteptari.

Dar, acuma ca sa tin si cu ursul, nici pana acum nu am avut fost dezamagit in dezamagirile mele. Nici unul din cei de pana acum nu mi s-a parut a excela in pricepere.

Negoita fiind marea si nesperata exceptzie, of course. Slava probabilitatzii ca locuiesc in Sectorul 3 :)

Singura chestie pentru care ii acord circumstante atenuante lui Videanu e ca a umplut Bucurestiul cu platani - copaci tare apropiati inimii mele.

Ironia sortii este ca peste 30 - 50 de ani, cand cei mai multi dintre ei vor supravietui si se vor face mari si frumosi si impunatori, asta va fi semnul cel mai vizibil pe care sa-l fi lasat vreun primar general, dintre toti bicisnicii de pana acum. Which is sort of a late, but necessary redemption, isn't it?

:)

Anonim spunea...

In prelungirea gindului cu platanii, iti recomand sa-ti iei fetele zilele ASTEA si sa mergi in parcul Bordei. Nu vei crede ca esti in Romania. Nu stiu daca e mina lui Kili sau a marmoristului, da' merita efortul. Si ca sa lungesti lista de fapte de blagoslovenie.
Intre timp, vaz ca la numaratoare s-au mai adaugat ceva mg intr-o parte si invers. Nu stiu zau ce ne facem la toamna. Cu oameni care au uitat 2000-2004 si jalea atotcuprinzatoare din toate cele, pe vremea aia.

Anonim spunea...

Vera, se vede ca nu urmariti stirile. Las ca nici tv nu l-au iubit prea tare pe Videanu. Parcul minunat Bordei e opera lui Videanu. Omul asta a facut multe lucruri bune pe care le-ati contabilizat la primarul de sector si relele facute de primarul sectorial le-ati contabilizat la Videanu. Stiati ca 70% din borduri au fost puse de sectoare?
Care primar a facut un teatru din 1990? El a construit 2 noi si a reabilitat inca vreo 10.
Pacat ca la multe proiecte incepute de el cel care va taia panglica va fi Oprescu.

Anonim spunea...

nici o vorba despre grafic si "sigur sigur" pe baza de declaratii? :)

PS: Crezi ca graficul asta continua ... si ca la o sapt dupa alegeri poziitile se va fi petrecut switchul? :)

Turambar spunea...

Acum, with the benefit of the hindsight, cred ca nu. Cred ca puteau Blagienii si Negoitzeshtii shi Basescienii sa sunte din toate trambitele apocalipsei, ca votantzii din sectorul 3 tot nu ar fi iesit la vot.

Anonim spunea...

votul ... a fost

dar o parte din intentii au ramas :)
daca ai pune in sondaj intentii, cine ati vrea sa fie, daca s-ar repeta alegerile ... etc. nu-i asa ca trendurile continua si ca blaga ar fi mai sus decat oprescu?

Turambar spunea...

Nu cred. Acum, daca am face sondaj, cu sigurantza ne-am confrunta cu efectul invingatorului si ar rezulta ca aprox. 65 - 70% din bucuresteni au votat cu Oprescu