joi, 5 iunie 2008

Ma iubeste femeia

Va vine sa credetzi ca am primit e-mailul asta de la Flo? De la nevasta-mea? De la sotie?

Stai sa ma ciupesc, sa fiu sigur ca nu vizez. :blink: :) :) :)

Go All Bl... Pardon. Asta este din alt film. Hai Romaniaaaa!LATER EDIT: Stai asha, ca nu-i asha. Nu am citit cum trebuie e-mailul si s-a dovedit ca prezinta niste clauze otravite, ascunse cu meshtesug, cum numai avocatzii si psihologii o pot face in stil fine print.

Ia cititzi Dvs. punctul 7 din regulament. Va place? Mie clar nu-mi place si nu sunt de acord cu el. Cine a spus ca nu putem combina placutul cu placutul si fotbalul cu debriefingul post-fotbalifer?

Nevasta, ia vino matalutza incoa' sa-tzi ecsplic cum devine situatziunea. Da copiii afara si inchide lumina, sa intzelegi mai bine...

:D


======
Regulament casnic valabil pe perioada 07 – 29 Iunie 2008

# 1 In timpul Campionatului European, barbatul are puteri discretionare si exclusive asupra receptorului TV si al telecomenzii aferente.

#2 Sotia / prietena se ocupa in acest timp in tacere de treburile gospodariei.

#3 Inaintea fiecarui meci i se va asigura sotului o lada de bere RECE cat mai aproape de fotoliu. In lipsa berii, aceasta poate fi inlocuita cu Johnny Walker, Jack Daniels, Bacardi sau Curvoisier insotite de Cola rece sau cuburi de gheata.

# 4 In timpul jocului va fi interzisa catgoric prezenta feminina in camera de vizionare.

# 5 La pauza, se suspenda interdictia de intrare pentru femei. In acest timp ele vor debarasa incaperea de eventualele sticle sau alte recipiente goale pe care le vor inlocui cu altele pline si reci. La nevoie vor improspata si eventualele gustari ( covrigei sarati, chips- uri s.a.m.d.) In acest timp se va evita galagia produsa de pungi, farfurii, etc.

# 6 Cel tarziu cu 30 de minute inaintea inceperii jocului, se va oferi sotului o masa pregatita cu dragoste. Pentru a nu deranja pregatirea psihica a sotului dinaintea meciului, se interzice orice manifestare verbala a sotiei.

# 7 In timpul CE se va renunta total la orice activitate menita sa perpetueze specia. Deasemenea se interzice purtarea oricarui articol de imbracaminte care ar putea trezi sotului porniri sau dorinte de perpetuare.

# 8 In cazul in care BARBATUL in marea sa marinimie va permite sotiei sa-si arunce cateva minute privirea la meci, aceasta va renunta total la expresii care exprima abisul intelectual fotbalistic al acesteia de genul:

"E frumusel Mutu asta!" sau "Ce inseamna "optai?".

Eventual aceste atitudini pot fi reprimate si prin actiuni fizice.

Dragi femei, daca veti respecta aceste regului de comportament, sotul va va multumi si va incerca:

- sa nu verse berea sau sa rastoarne scrumiera;

- sa nu faca firimituri pe o raza de 3 metri in jurul "jiltului" si

- la consumarea celor de la cap.6, sa nu reaminteasca de calitatile culinare ale mamei sale.

H A I R O M A N I A !!!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Se tace & nu se comenteaza postul. Astfel se ofera un bonus autorului (nu "speciei") pana dupa campania electorala - mai exact, pana dupa 15 iunie a.c. Apoi mai vedem "ce" si mai ales "cum".
Spor...si bafta!

Turambar spunea...

:p Nu accept copromisuri pe baza de Exit Poll. Da-mi vbastarca critica sexista acum si omoara-ma pe loc.

I don't deserve any quarter, milady :) :p

Anonim spunea...

“Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius - and a lot of courage - to move in the opposite direction.”
Stiu, e al lui Einstein dar acu zice cineva din cealalta "jumatate de lume" ca e nevoie de "echilibru si armonie".
Ahhh! Ai vazut matali ca nu numai cu "titis" faci audienta in Tara lui Ro.? Ce zici de asta? Se sustine sau nu opinia ta din iarna? Ia zi tu vorba ceea ..."ma leshi?!" :P 8-}
Spor si bafta!
P.S.: I hate football!

Anonim spunea...

http://www.cotidianul.ro/unu_din_trei_liceeni_asaza_biblia_deasupra_stiintei-47822.html
Mda, asta e o situatie reala si fara compromis la care s-a ajuns tot din..."tacere" si "complacere/complicitate".
Nu da cu identitatile virtuale de pereti, nu le acuza de idei revolutionare aiurea daca spun ca SI asta este rezultatul unui tip de "acceptare" si o "vina colectiva" (un rezultat normal daca nu spui cand trebuie ce ai de spus, nu pui la punct unele lucruri etc.)
Bafta pana dupa 15 iunie! :)

Turambar spunea...

Ma leshi... Tits are always better than graphs, no matter what traffic they bring. Tits are a blessing per se. Tits make us happy. Numbers bring sorrow.

:)

Acum urmeaza the verbal feminine abuse. Presimt agresiunea cu rosii. Da mama cu rosii'n mine...

:) :whistling: :tomato:

Anonim spunea...

genial regulamentul :D

Anonim spunea...

Eu una fac bucuroasa toate astea. Daca dupa aia face si el la fel cand ma voi uita la Sex and The City The Movie si porma la toate sezoanele ca mi sa facut dor de personaje:)). Da in loc de bere sa fie vin alb cu apa si gheatza.

Turambar spunea...

Se rezolva, doamna, se rezolva. Dar sa stii ca pierzi: tie nu-ti place fotbalul, mie-mi place Sex And The City. Si-mi place si vinul. Tie alb, mie rosu.

Ups. M'am dat de gol. Metrosexualu de mine :)

Anonim spunea...

De unde stii ca nu-mi place fotbalul?:) Hai Romania!! Nu prea e bine, iesim chit

Anonim spunea...

Que voulez-vous, nous sommes ici aux portes de l’Orient, ou tout est pris à la légère...
Dupa 15 iunie! Mai vorbim...Bafta pana atunci si trafic sans des ananas....