vineri, 12 noiembrie 2021

Cît credeți că mai puteți păcăli lumea?

Germania? Vaccinată. Ups. Degeaba. Ghinion. În marginea carantinei.

Olanda? Vaccinată. Ups. Degeaba. Ghinion. În marginea carantinei.

Danemarca? Vaccinată. Ups. Degeaba. Ghinion. În marginea carantinei.

Nici nu mai spun de bavarezi sau de austrieci, că ăia sînt aproape la fel de primitivi și de medievali precum românii. Niște rebeli nasoi.

Acuma, din două una.

Ori sînt și ei niște medievali și umblă cu de-alea primitive, cu vaccin la chiuvetă. Deși eu știu că toată lumea îi laudă că sînt civilizați și înțelepți și că nu mai e nimeni mai perfect decît ei.

Ori bag eu de seamă că de fapt COVID-ul ăsta, în mod paradoxal, chiar e o gripă. Și gripele, așa cum știm de la lecția de biologie încă de pe vremea lui Gică Petrescu, au prostul obicei să nu asculte nici de Raed, nici de Securitate, nici de deontologi. Suferă mutații mult mai repede decît restul virușilor.

Și iaca poznă, iaca belea, te-ai cam vaccinat degeaba, căci va trebui să te vaccinezi la fel de des precum compostezi beletul la autobuz.

Hmmm. Nasol. Sînt curios cum veți explica acest dureros adevăr epidemiologic rebelilor și reticenților și medievalilor și primitivilor. Cum veți convinge lumea că trebuie să stea în carantină ani buni de-aici încolo, că trebuie să se vaccineze și în 2022, și în 2023, și în 2024, și în... Că pe baza certificatului verde impuneți niște lungi, probabil permanente încălcări ale drepturilor omului.

Deci, pe bune, chiar nu e conspirație. Nu, nu. E mai grav de-atît. E prostie și propagandă. Nu e decît refuzul sistemic și sistematic de a accepta realitățile biologice. Și, evident, inevitabila tentație de a transforma acest Covid în pretext de control social și de oareșce politici verzi, tip Greta Trotineta, să salvăm pămîntul de la poluare, dă-i încolo de oameni, să se zvîrcolească în chinuri, oricum sînt niște medievali primitivi.

Voi credeți că dacă puneți în mod milițienesc imnul la megafon, virusul se încolonează disciplinat și ascultă de lătrăturile voastre cazone? Voi credeți că dacă păcăliți lumea cu Mîndruță și cu Radu Tudor, lumea chiar vă crede?

Nu. Virusul nu ascultă de voi. Nu. Lumea nu vă crede.

Ghinion.



.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Așa e... mie îmi amintește de polarizarea din anii 90.. comunist vs anticomunist, vaccinat vs nevaccinat

Anonim spunea...

Coronavirusul muteaza mult mai repde decat o gripa. La 3-6 luni maxim.

Vaccinul este imposibil sa tina pasul cu rata de mutatie la coronavirusi.

De aia nu am reusit sa facem vaccinuri functionale pentru coronavirusi de 40 de ani de cand tot incercam... dar deh am reusit exact acum.

Plus Antibody Disease Enhancement specific la coronavirusi.

Cel mai grav insa e ca s-au descalificat total doctorii cand au jucat in peisa asta sinistra cu vaccinarea care ne salveaza.

Practic majoritatea doctorilor s-au aratat a fi incompetenti si ticalosi si lasi si obedienti fata de o minciuna medicala evidenta (nu toti dar putini au avut curajul sa isi piarda slujba pt adevar).

Sa nu mai vorbim de autoritati care erau deja compromise dar acum au aratat adevarata fata hidoasa care doreste moartea prin infometare daca nu direct cu glontul a celor care sunt impotriva vaccinarii.

Si Arafat care a pierdut toata credibilitatea pe mana lui.

Sa nu mai vorbim de "elite" si de intelectuali si IT-sti si avocatii tehnologoei si ai "Star trek" si ai progresului care s-au facut de rusine si au aratat cat de prost poti sa fi cu tot cu Google si internet la bot.

Anonim spunea...

Macar astia care se vaccineaza incolonati nu crapa la fel de perpetuu ca cei neincolonati...