joi, 13 decembrie 2007

Ingmar Sexman

You got to see this.

Pe Karagarga e un nebun, printre miile de nebuni intr-ale filmului care suntem pe-acolo, care pune snippets de filmuletze de tip Guess The Movie. Unul din ele, asta de mai jos. Cu sigurantza un Ingmar Bergman, pen ca din tzatze shi din sholduri canta o tanara, frumoasa, sexoasa, pizdoasa, aratoasa si focoasa Liv Ullmann, iar intr-unul din cadre cred ca e un Max von Sydow cvasi-juvenil, ca sa nu mai spun ca fatuca la sfarshit jeleshte in suedeza.

Dar nu jalea conteaza, ci ce este inainte. Si inainte este o sholduiala voluptos-languros-sexoasa, care pentru anii aceia era pr0n curat, pushcarie pe fatza shi pe la spate. Si totushi, suedezu de geniu o genializeaza din nou.

Cred ca e Sommaren med Monika. Nu am vazut filmu, dar ala trebuie sa fie. Enjoy!LATER EDIT: Daca ala e filmu, atunci nu e Liv Ullmann (cu doi de l, coane, cu doi de l), ci Harriet Andersson. Pedantu de mine. Obositor. Manierist. Invechit. Perfectionist. Bibilitoriu. Fuck off. Asha s-a cladit civilizatzia. Cu exactitate... :p

0 comentarii: