luni, 24 decembrie 2007

Tinere sperantze, categoria "Coshciug"

No comments. Muahaha. Courtesy of Ziua. :)


Sexagenarul Bolcas, sef la tineret
-- Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas (65 de ani) s-a autopropus, recent, coordonator al organizatiei de tineret a partidului, urmand sa reprezinte vocea junilor peremisti in Biroul Permanent al formatiunii, ne-au precizat surse din conducerea PRM.

"Manevra nu este deloc una intamplatoare. Prin ungerea lui Bolcas drept coordonator al organizatiei de tineret, Vadim Tudor le pune pumnul in gura liderilor tineri cu pozitii diferite de cele ale conducerii PRM. Bolcas devine astfel garantul unei noi prapastii intre conducerea centrala a partidului si organizatiile din teritoriu. Daca Bolcas e lider la tineret, fiind mai tanar, Vadim trece la soimii patriei?"- s-au intrebat retoric sursele citate. Acestea ne-au explicat ca tinerilor PRM le-a fost interzisa organizarea unei conferinte nationale pentru alegerea unui lider care sa-i reprezinte, conform Statutului, in Biroul Permanent.

O astfel de interdictie de la centru, au continuat sursele, a trezit nemultumirea multora dintre organizatiile junilor peremisti. Calculele Tribunului sunt insa simple: iritat de faptul ca fostii sefi ai tinerilor - Vlad Hogea si Lia Olguta Vasilescu - au parasit randurile PRM din cauza unor puncte de vedere contrare viziunii partidului, Vadim se asigura ca nu va mai fi pus in astfel de situatii. Contactata telefonic, ex-peremista Olguta Vasilescu a ras si a refuzat sa comenteze noile atributii ale venerabilului Bolcas. (Razvan GHEORGHE)

0 comentarii: