miercuri, 12 decembrie 2007

Copacul de hârtie

COPACUL DE HÂRTIE

Dragi prieteni,


Cu siguranţă unii dintre Dvs. ştiţi deja despre acest proiect. Şi pentru Dvs, dar mai ales pentru cei care nu au auzit încă despre el:

Se întâmplă lucruri naşpa în România, dar şi lucruri bune. Unul din acestea (bune :) ) este cel de mai sus:

COPACUL DE HÂRTIE

Oameni care ajută oameni să strângă hârtia, să o recicleze şi din banii obţinuţi, plantează copaci. În marea de ONG-uri cu rezultate puţine şi conferinţe multe şi sterile, fericiţi cei bogaţi în copaci.

Sunt sigur că ce fac ei va stârni good vibes în corasonul multora dintre Dvs.

În consecinţă, vă propun să îi ajutăm pe aceşti oameni şi copacii lor crescători. Putem:
- Să strângem hârtia şi să ne încurajăm şi prietenii, rudele, colegii, şefii, amantele, subordonaţii, poştaşul şi dujmanii să o facă în vrafuri organizate, pline de praf şi de entropie
- Să îi ajutăm cu infrastructura pe care o avem la dispoziţie să care hârtia rezultată
- Să punem link către ei pe site-urile noastre personale
- Să spunem din gură în gură şi din e-mail în e-mail despre acest proiect
- Cel mai important, să încurajăm instituţiile din care facem parte să îşi folosească the communicational leverage pentru a face cunoscut proiectul. O rugăminte către PR-ul plin de comunicate de presă, o cafeluţă cu un prieten din media (cine are; cine nu, you’d better get one; quickly...). Acolo, efortul de ipocrizie pozitivă care să îi facă să scrie de bine. Ştiţi voi: alea alea. Pic cu pic se face copacu.

Hai, ştiu că puteţi! Facem reclamă la o cauză nobilă... Dacă o să cârâie superioru strâmt în resurse şi larg în verbal abuse, ecsplicaţi-i că face bine la ten şi companiei. În limbaj de rumeguş de lemn, se cheamă CSR: Company Social Responsibility. Styleless, but true. O să crească probabilitatea să pună maşina firmei la dispoziţie, să care hârtia.

Hai, români: citiţi şi hîrtuiţi!

Aici puteţi citi despre proiect: COPACUL DE HÂRTIE

0 comentarii: