vineri, 19 februarie 2010

Obiceiuri de nunta la pinguinii beti

Stiti, pe vremurile alea haios-disperate de dinainte de Marea Zguduire din 89, pe vremurile cand noi eram copii spre adolescenti si citeam, nu beleam ochii pe Internet, ei bine, dragii mosului atomic, pe vremea aceea era un nene ardelean care, paradoxal dar apsolut neasteptat si cvasi-imposibil, avea umor. Stiu, stiu. O sa zicetz: asha ceva este imposibil! Aceasta girafa nu poate caci ca sa egziste. Pana la Groparu nu s-a inventat ardelean haios.

Iata ca totushi s-a putut. Girafa suprarealist-umoristica de rit ardeleano-clujean se numeste Cornel Udrea, iar cartea la care cu drag ma gandesc si pe care sa moara pisica fishata si arhivata ca nu o mai gasesc se numeste Obiceiuri de nunta la cangurii schiopi.

Ei bine, in cinstea amintirii acestui monument de umor rau, dar bun, dedic acest moment de umor prost, da' fain. Nu e carte, e filmuletz. Nu i s-a dat, i s-a luat. Nu e din Ardeal, e de la nunta. Restul ramane cum am stabilit.

Deci, doamnelor si domnilor, distinshi gugushtiuci de rit internetic, va propun sa va uitati cu toata curiozitatea si seriozitatea cuvenite la acest falnic continuator al filonului umoristic romanesc, la acest demn reprezentant al umorului involuntar la oamenii beti si grasi.

Courtesy of Dan. De unde le scotzi, fraaaate? :blink:

:)



4 comentarii:

Lutyk spunea...

superb filmulet

andrei manea spunea...

Io as propune ca DANSUL PINGUINULUI sa fie interzis prin lege si in locul lui sa fie introdus oricare cantecel de pe albumul Adei Milea - Pinguinul Apolodor. Macar sa scapam de panarama aia de dans! :))))))

Camil Stoenescu spunea...

epic :))

Groparu spunea...

Mie totusi mi se pare un sacrilegiu sa alaturi dansul tribal initiatic conotativ-aglutinant, strabun prin excelenta, unei scriituri de o calitate dincoace de indoielnic, chiar catre blogosferic de inutil, sincer sa fiu, ca ui ce m-ai facut sa scriu!