marți, 9 februarie 2010

Unul din motivele pentru care imi place iarna

Unul din motivele pentru care imi place iarna este ca in acest anotimp se gasesc andive.

Sunt si alte motive pentru care ar trebui sa ne placa zapada. Da, zapada e frumoasa, da o aura de curatenie si de inocenta acestui oras murdar. Da, frigul face bine la sanatate. Da, sarbatorile sunt motiv de bucurie. Da, e fain sa schiezi. Dar zapada incurca lucrurile, frigul e rece :), de sarbatori auzim prea multe colinde si ne ingrasham, iar la schi potzi sa-ti rupi o mana, un picior sau, cu un pic de efort, chiar gatul.

Insa andivele nu au nici un cusur. Un pic de ulei de masline peste ele, un praf de sare si mananci pana cazi.

Bune andivele astea... :)

5 comentarii:

Theophyle spunea...

ai dreptate un deliciu. Un excelent antioxidant. Propus dupa masa ca un fel de desert. merge si cu cateva masline verzi zdrobite, super :)

Camil Stoenescu spunea...

eu n-am mâncat niciodată..:D

Matilda spunea...

Foooarte bune ! Eu "arunc" o cutie cu ton în ulei peste ele, o linguriţă de muştar, şi apoi...te lingi pe degete ( pardon !)

Anonim spunea...

@Theo-Phyl,
corect, merg andivele ca focu, in loc de desert, la coneac, dupa un ciolan cu varza.

Turambar spunea...

Baaai mancailor! Coniac! Ciolan cu varza! Ton in ulei!

Un' va credetz voi aici? Ce e cu excesu asta de calorii nesanatoase? Andivele se mananca goale, crude, brute, cu un praf, repet, praf de sare si cu o umbra, repet, umbra de ulei de masline.

Huooo! Grashilor! Mancailor! Consumatorilor de bauturi alcoolice cu andive langa in exces...

:) :p