joi, 4 februarie 2010

A fair treatment of modernityCourtesy of CTI97, unde mai putetzi gasi si alte exemple de outrageozitatzi vizuale de-astea.

5 comentarii:

La Rose Jaune spunea...

maaare e gradina... (vedetele mizeriei? sau unde mizeria si prostia sunt vedete?)

molie spunea...

casa, bca, termopane, 3 perechi "nike" etc.

vera spunea...

Baiatule, e cea mai vulgara si deprimanta poza de tipesa, pe care ai pus-o la dta pe peretzi, de cind stiu eu blogul asta!
Ceea ce, noi doi stim, e cam 2 ani, daca nu peste.

Turambar spunea...

Da, doamna. Tocmai de-aia am ales-o. Este atat de anti-estetica si de vulgara si de kitsch (chiar, cum se scrie? nu stau sa caut) incat spune ceva dincolo de subiectul asta ingust al erotismului. Spune despre conditii de viata si despre aspiratii si modele comportamentale si valori profesionale si standarde de locuit si standarde estetice. Spune despre Romania cea profunda, doamna. Si in postura, si in gledul de pe peretzi, si in termopanele nejupuite, si in alaturarea dintre pantofii toc si adidashii Nike :). E un document social, doamna, nu o invitatzie la admirat frumusetzea naturala a tzatzelor cu silicon :)

vera spunea...

It's too much reality for one shot. Ma deprima profundamente. Ma duc, mai bine, sa vaz ce zice poporul la postu cu muntele si capitala. Ehe, sa fi avut noi capitala la Brasov... Ce idee geniala!