duminică, 21 noiembrie 2010

Ce faci cind da bomba?

Te uiti, bineintzeles.

Mai ales daca-i ordin...

:wink:

6 comentarii:

Anonim spunea...

tragi de mansa inspre tine...

Kilroy spunea...

Bueeey, care nu ai facut armata si nu cunosti comanda "atac atomic din directia cutare"? ;-)

Itzicbaseanu spunea...

Turi, unu: Nu tragi mansa catre tine ca intri-n limita de viteza si te ia gaia, impingi puternic palonierul stang si tragi mansa catre ora 11, sa virezi sa te duci, ca altfel patesti ca rusii cand au detonat in Kamceatka p-aia cu hidroigen de 250 Mtone, era sa-i zboare.
doi: are dreptate Kilroy si salt pa burta cu curu' la bomba, cracii desfacuti si scafarlia-n pamant!...Dupa ce te proptesti bine murmuri incet, sa nu scoli lumea..."Tatal nostru, care...etc"

Turambar spunea...

Cum le stitzi voi ca nishte oameni mari, carele s-au jucat cu atomica in timpu liber.

De ce cu cracii desfacutzi? Sa patrunda bine atomu peste tot, or what?

:blink:

Itzicbaseanu spunea...

Nu mai Turi,cu ei dasfacuti ca sa ai suprafata de contact mai mare cu solul, sa nu te bage-n pamant cand te-apasa "elastica" si oricum da bine si pentru demoralizarea adversarului bombagiu, pai nu, el da pa tine cu-o bomba scumpa si tu-i arati curu', sa demoralizeaza!...N-ai grija ca pana-i dasfaci tu cracii, deja atomu a trecut, nici n-apuci!...

Kilroy spunea...

Iticbaseanu are dreptate cand explica de ce trebuie cu picioarele desfacute si calcaiele lipite de sol. Totusi, uneori ma gandesc ca explicatia e ca daca atomica vede atatea dosuri de soldati, se rusineaza si pleaca la ea acasa. ;-)