sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Invingeremos!

Azi, la orele 20:00, ora Romaniei, nationala noastra de rugby joaca cu nationala Uruguayului in primul meci din cele doua ale mansei tur-retur de calificare la Cupa Mondiala de Rugby (RWC, Rugby World Cup) de anul viitor care se va tine in Noua Zeelanda.

Meciul va fi transmis pe GSP TV in direct. Pentru cei din Bucuresti care sint doritori sa traiasca emotiile meciului alaturi de altii, va asteptam in pubul de rugby Stejar Club de pe Bd. Ferdinand 73 (in apropiere de Liceul Mihai Viteazu, Facultatea de Constructii si de inevitabilul reber urban Pro TV), deschis recent cu ajutorul prietenilor de la berea Stejar.

Drept pentru care ridic acest pahar cu bere Laphroa... aa, pardon, cu bere Stejar si va spun Hai Romania! si Invingeremos!, pentru ca daca as zice Venceremos! s-ar putea ca rezonantele celeste ale limbajului sa-i ajute pe celesti (asta este porecla echipei Uruguayului, cel putin la fotbal), si asta nu ne dorim. Azi ne dorim sa-i batem, sa-i calcam in picioare, sa jucam tzontzoroiul pe priceperea lor si sa bem din cupele pe care ni le vom face din tzestele lor, dupa ce-i vom bate.

Ok, ok: nu din tzeste. Sa fim civilizati. Doar din cranii. Dar restul ramine valabil, da?

:) :friends:

9 comentarii:

Paul spunea...

Cu asta se ocupa sociologicii la conferinte? Ntz, ntz, ntz...cata ignorantza. Cata arogantza. :-P

Anca spunea...

Cum vrei tu, veru' Turambar, intotdeauna e cum vrei tu -- da' sa stii ca asta nu e de bine, e semn de batranete, mi-e clar ca anticipezi uitandu-te-n oglinda retrospectiva, inductivule, d-aia le nimeresti, e de la riduri! =))

Turambar spunea...

@ Paul: :p :p :p

Turambar spunea...

@ Anca: :)

matusalem spunea...

Greu, al dracului de greu...
Hai Stejarii!

Kilroy spunea...

Hai bajetzii!!! Pe ei si pe mama lor! ;-)

Itzicbaseanu spunea...

"Invingeremos" pe din dos, adica "Invingerempulymos" ca nu ne prieste "umiditatea" si nici "oerstezi"-i uruguayeni!...La noi e mai mici, si una si alta, d-aia doar ne plimbam, sa-l amusinam pa Mazare, puii mei cati romani se duc in Uruguay pa an, statistic, cel putin 30!...Hai cocosatii!...

fly-half spunea...

Incredibil !!!
Nici macar in sporturile precum rugbyul unde teoretic echipele mai bune castiga (rata de rezultate surpriza e mult mai mica decat la fotbal, de exemplu), romanii nu sunt in stare sa invinga fara emotii. Conducem tot meciul si ne egaleaza aia pe final.

P.S. Altfel salut infiintarea acestui pub de rugby (mai ales ca nu e departe de unde stau :-) ). Au si sky sports?

Anonim spunea...

Tu ai vrut sa scrii Vai Romania! si a iesit Hai Romania?