joi, 4 noiembrie 2010

Mimosa pulica

Parlon, nu mai gasesc litera "d" pe tastatura.

:) :wink:

"Nu orice trancanitor din aceasta tara are dreptul sa se duca la televizor sa-si promoveze interesul. Ca asta faceti", a spus joi, intr-o conferinta de presa, Guvernatorul BNR Mugur Isarescu. Declaratiile sale la adresa jurnalistilor au fost facute in timpul prezentarii Raportului privind inflatia, acesta fiind probabil iritat dupa ce un ziarist i-a cerut explicatii mai riguroase privind motivul cresterii inflatiei.

Isarescu explicase ca una dintre cauzele inflatiei este si invitarea de catre televiziuni a producatorilor din diferite domenii, care anunta scumpiri iminente, ceea ce ancoreaza temeri inflationiste in randul populatiei.

"Voi credeti ca sunteti mimoza pudica, nu?, cei din media si ca puteti sa spuneti orice si ca nu o sa va zica nimeni nimic. Uite ca va spun eu acum", a afirmat guvernatorul BNR.

Acesta a afirmat ca "stirile de senzatie" prezentate la televiziune au un cost si i-a rugat pe jurnalisti sa transmita mai departe:

* "Faceti stiri de senzatie? Foarte bine. Sa stiti ca au un cost. Acesta este mesajul pe care vor rog sa-l transmiteti. Daca urmariti numai vanzarea stirii la televiziune si pe Mediafax, dati in continuare bombe din astea si... Noi ce sa facem? Nu spun ca asta e motivul. Spun insa ca ele au un cost, un 0,1, un 0,2, un 0,5%. Deci, vreti sa traiti intr-o tara cu inflatie scazuta? Disciplinati-va, va rog, selectati mai bine mesajele, daca vreti sa va spun mai in clar. Ca nu orice trancanitor din aceasta tara are dreptul sa se duca la televizor sa-si promoveze interesul. Ca asta faceti"

Sursa: Hotnews (si ei niste mimose pulice, evident, dar pe partea cealalta)

7 comentarii:

ipo spunea...

A ajuns omul cred la limita rabdarii, ca nu-i sta in fire sa dea cu asa de pereti cu pulistii, aaa, asta... ziaristii. Unde o fi fost Vasilescu sa-l traga discret de maneca? :)

Dan Selaru spunea...

Fimoze impudice, dar prostiile lui? Ca fac o lista cat China. Tot presa e vinovata, boala asta se ia.

parvan spunea...

mimosa asta parca era violet, inteleg ca ai vazut tu sclipiri albe? :)

eu astept sa spuna ca a tinut cursul jos pentru ca l-au presat imbuibatii de sindicalisti. :)

Anonim spunea...

antena3 o tine totusi pe a ei, pana la moarte, pana la fuga dictatorului...

http://www.antena3.ro/economic/biz-news/isarescu-preturile-alimentelor-si-combustibililor-vor-creste-din-nou-ca-efect-al-majorarii-tva-112565.html

daimon spunea...

Aş comenta ceva, da' nu mai am ce. Sper să reziste omul ăsta la post :D

matusalem spunea...

O fi aflat ca pretul vinului nu se modifica. Si e pe pierdere...

Anonim spunea...

mireille, daca pleaca mugurel de la fabrica de bani, decalotam pudica (io nu gasesc l-ul).