vineri, 16 aprilie 2021

“La Balș a fost un accident”

“La Balș a fost un accident”.
Vlad Voiculescu, proaspăt șomer
Conferință de presă, 16 aprilie 2021

La Balș a fost un accident?? Pe bune? Doar un accident?? Un fleac de accident, mare lucru, nu e nimic de văzut, circulați circulați?

Grijania și rasa mă-tii de nenorocit, că nu pot să înjur cu Paște și Dumnezei, că sîntem în postul Paștelui. Pe bune, nemernicule? Un accident?

Păi și la Colectiv, măi distinsule nemernic care ești tu un nemernic și jumătate, tot un accident a fost, măi nemernicule. Și în Munții Apuseni, cînd a căzut avionul, tot un accident a fost. Doar un accident. Și la toate celelalte, doar decît niște accidente.

Și atunci cînd au fost accidente, doar niște accidente, ați făcut ca toți nebunii și ca toți descreierații, v-ați tăvălit pe jos precum istericii ăia din cabinetele de specialitate psihiatrică, ați urlat și ați făcut spume la gură, ați aruncat cu căcat și cu borduri și ați amenințat și ați bruscat medici și ați făcut măscări în Parlament și ați pus muzică la boxe și ați dat muie, multă muie.

Și ați făcut toate nemerniciile pămîntului. Doar pentru niște accidente.

Și v-ați cățărat pe cadavre și pe morminte, ticăloșilor, nu v-ar sta numele și nu vi s-ar odihni sufletul în veci și nu v-ar pomeni popa în biserică.

Și ați făcut pe deștepții și pe superiorii și pe perfecții și pe îngrijorații și pe deontologii și v-ați asumat monopolul virtuții și al indignării superioare, crucea și grijania și rasa și morții mamilor voastre de nemernici.

Și v-au suflat toți în cur ca la niște perfecți ce vă pretindeați a fi, care salvați țara din ghearele odioasei.

Și acuma ați ajuns la putere. Și faceți de un milion de ori mai multe tîmpenii și greșeli decît cei pe care i-ați demonizat. Incendii. Spitale arse. Oameni morți. Dictatură. Mînărirea datelor – chiar tu ai recunoscut azi, în plină conferință de presă. Bătăi de joc. Dispreț. Bolnavi cu perfuzii scoși în frig noaptea ca asasinii.

Și pe urmă, după ce faceți tîmpeniile cît casa, mai aveți tupeul și îndrăzneala să ieșiți senini în fața lumii, ca o floricică perfectă și nevinovată și virgină, să pretindeți că “a fost un accident”? Doar un accident?? DOAR UN ACCIDENT??

Nemernicilor! Ticăloșilor! Putrezi-v-ar oasele și carnea și mînca-v-ar viermii! Viermii să vă mănînce, ticăloșilor! Așa cum îi mănîncă chiar acum pe toți ăia care au murit din vina voastră.

Și pe urmă să venim și noi senini să declarăm superior și deontolog, ca o floricică:

“I-au mîncat viermii. A fost un accident.”

Ghinion.



.

2 comentarii:

mosulhd spunea...

Chapeau maitre !

Anonim spunea...

AMIN!