luni, 13 iunie 2011

Propunerea mea de regionalizare

MosheMordechai, ca un patriot nationalist ce este, mama lui de betzivan, ne propune o viziune particulara asupra impartirii administrativ-teritoriale din Romania.

In aceste conditii nu am altceva de facut decit sa trezesc globalistu decadent din mine, scoala, bre! ca avem treaba, si sa vin repede-repede cu o propunere concurenta, ca si asa este moda sa se dea trei propuneri in acelasi timp care de fapt sint doua care de fapt nu conteaza.

Drept pentru care, dupa o judicioasa consultare cu negrii din dotare, va recomand sa meditati la urmatoarea impartire a Romaniei pe regiuni:Toate cu capitala la Focsani, evident, unde se face cel mai autentic Laphroaig de pe lumea asta.

Garcon! O propunere legislativa aici la domnu, ca ii e sete de cit de mult a cautat pe Wikipedia! Cu trei cuburi de gheatza, sa nu se strice pe drum...

:wink:

3 comentarii:

Tapirul spunea...

mai era bancul ăla cu supermașina de călătorit în timp, și după câteva ture in care aducea știri ba că bat rușii, ba că bat americanii, în final se intoarce din viitor cu o știre proaspătă: "tovarășul Nicolae Ceaușescu va efectua o visită de lucru în județul Brazilia"

PS alte măpuri aici http://bigthink.com/blogs/strange-maps

kilroy spunea...

Consumul excesiv de regionalizare dauneaza grav sanatatii.

Turambar spunea...

Consumul exagerat de regionalizare creeaza fantasme si duce la alegeri politice :)