luni, 18 iulie 2011

Inoata, mielule, inoata!

Asta ca sa nu spun "Zboara, peste, zboara!".

Pentru pescari presupun ca asa arata Raiul. Pentru noi, astilantzi, biologii amatori, asa arata natura in diversitatea ei care nu inceteaza sa ne uimeasca.

Enjoy pina joi cind vine Peshtele de Apoi.

:)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca specia e lejer modificata genetic, sa faca economie la carlige.

Anonim spunea...

Cred ca specia e lejer modificata genetic, sa faca economie la carlige.

matusalem spunea...

Daca le sareau in barca cativa de dimensiunea asta http://pics.livejournal.com/ludomancer/pic/001hxhfw mai ziceam... :lol:

Turambar spunea...

lol. asta da luptator :)

bogdan82 spunea...

Stiu ca nu e frumos, dar fiind un om obsedat de pescuit trebuie sa te corectez. Ce vezi tu in filmuletul respectiv este o specie daunatoare, invaziva pt America, specia care ne-a „cotropit” si pe noi prin anii 60- sângerul. Specia fara valoare comerciala(romanii bineinteles il mananca...ca nah...cu usturoi ii bun orice chește), care distruge destul de rapid ecosistemele(haleste mult plancton si iarba). Americanii is disperati, incercand sa opreasca sângerul sa ajunga in marile lacuri...ce se vede in filmuletul respectiv mi s-a intamplat de multe ori, pe multe balti cand mergeam mai repede cu barca...pe Siret agat frecvent sanger si novac de spinare pescuind la naluci artificiale(din greseala, nu intentionat)...da un ochi si aici...

http://www.youtube.com/watch?v=lec7LpV6RbU

http://dnr.wi.gov/invasives/fact/asian_carp.htm

Turambar spunea...

Mersi mult de comentariu, Bogdan. Nu-i suparare, din contra, e bucurie sa avem o opinie avizata pe-aici, pe acest blog totalmente perpendicular cu pescuitul.

Keep on the good work, mate. Mama lor de invazivi! :) :bow: