joi, 24 martie 2011

Cum se fac ratingurile? Simplu: cu tancul!

Zice ca Steven Seagal, nepot de-al lui Bruce Lee si var de-al doilea cu Chuck Norris, maritul si dumnezeiescul Chuck Norris, ar avea o emisiune prin America. Seagal, nu Chuck - slavit fie-I numele Sau, ca daca zicem ceva gresit despre el, vine la noi si ne rupe piciorul si ne bate cu el la fund. Se numeste blasfemie si se pedepseste cu o intilnire cu Chuck.

Si zice ca emisiunea asta a lui Seagal e ceva cu politie, cu arestari, un reality show bazat pe trosneala si pe tabaceala. Caci ce poate sti sa faca maritul Seagal, daca nu ceva cu trosneala?

Si zice ca pentru asta s-ar fi dus impreuna cu seriful local cu tancul din dotare - da, da! ati citit bine, cu tancul, primaria are tanc la politia locala - sa-l aresteze pe un amarit de blambec de interlop de infractor care facea batai cu cocosi. Ilegale, evident.

Si s-au dus baietii nostri ca in Apocalypse Now, in zgomot de valkirii si de senile pe asfalt, si au intrat pe peluza interlopului, s-au proptit cu tancul in peretele casei lui, i-au darimat casa, l-au pus pe ala cu fata la peretele devenit intre timp orizontal si pe urma au dat iama in gainile la fel de interlope. Totul ca sa iasa emisiunea lui Seagal mai bine.

Si uite asa s-a mai scris istoria inca unui punct de audienta realizat intru gloria suprarealismului si intru preamarirea preafericitului Chuck Norris, slavit fie-I numele lui, caci si cind nu e in poza, de fapt este, caci el este in tot si in toate. Si daca il vorbim de rau, vine la noi si ne rupe piciorul si ne bate cu el la fund.

Asa sa ne ajute Chuck!

:rofl:

9 comentarii:

Cristi spunea...

Foarte tare poza cu Chuck, exceptionala idee!

Dan spunea...

Imi place ce-ai scris. Ramânând în nota textului dar si a realitatii pe care o vedem, cu umor spun si eu ca daca n-ar fi aproape asa, ar fi cam haos peste tot. Este în firea omului sa delege întelegerea cuvântului "libertate" unui numar foarte restrâns dintre ei, restul urmând sa fie constrânsi daca pricep mai greu. In tarile nordice nu se (mai) fura astazi, dar pe vremuri se taiau mâinile hotilor.

ktx spunea...

You can't arrest a "Jesus" the old fashioned way :)

Anonim spunea...

propun sa-l clonam pe Bruce Lee si sa se duca el sa raceasca reactorul

Bogdanic spunea...

Am vazut un film mai nou cu Steven (my old pal :p ). Vraiment lamentabil! Nu era in stare sa faca o miscare. Era dublat si cand alerga si se vedea asta. Probabil ca e foamete mare p'acolo...

alk spunea...

Amuzament de calitate pe seara.... Thx.

ADRIAN spunea...

:))) si eu care incercam cu metrouri, tramvaie, urbanism liberal ... d'aia nu mi-a iesit cu ratingul :)))
nu-i vorba, ca nici cu tancurile de 1 decembrie nu mi-a iesit da' acum o sa ma documentez mai bine ! :))

ZaffCat spunea...

M-ar interesa cat a castigat blambecu' din toata chestia asta :-)

ipo spunea...

Al naibii de rau Seagal asta!
http://fulgerica.com/2011/03/24/cate-oase-a-rupt-steven-seagal-de-a-lungul-carierei-sale-actoricesti/