marți, 19 mai 2009

Un pic de atentzie, va rog!

Ia, un pic atentzie aici la mine! Am nevoie de urechile, de ochii si mai ales si mai ales de inimile voastre.

Nu. Nu este vorba nici de sondaje, nici de politica, nici de celtzi sau de alti indo-europeni, nici de rugby, nici de Brel, nici de tzatze, nici de alte fluflu-uri mai mult sau mai putin importante, spontane, semnificative, sociale ori existentzial-personale.

Este vorba despre o persoana care are nevoie de ajutorul nostru.

O cheama Ioana Pirvu si are mari probleme de sanatate. Nu este o pacaleala, nu este un mass mail, nu este scrisoare nigeriana. Stiu de situatia ei de la Elena, nepoata noastra si fosta colega de liceu cu ea. Este o fata de 23 de ani care are nevoie de tratament. Si tratamentul inseamna bani. Altminteri...

In consecinta, va rog sa faceti ce credeti, ce puteti si ce va lasa sufletul pentru ea. Dupa cum spune chiar Ioana: si o rugaciune la biserica merge (da, asta o spune ateul de mine; pentru mine nu se pune; pentru Ioana chiar conteaza).

Insa mai mult decat rugaciuni, puteti sa dati vestea de nevoie din gura in gura, din e-mail in e-mail, din blog in blog. Si, bineintzeles, sa o ajutati cu bani. Pentru ca are nevoie de bani sa mearga la tratament in Austria.

Dar mai bine sa o las pe Ioana sa vorbeasca:

=========

Ioana are nevoie de ajutor pentru a putea fi sanatoasa din nou.

Cei care doresc sa o ajute pe Ioana o pot face cu o donatie oricat de mica in contul deschis pe numele sau la:

BRD sucursala Campina, Campina,
Str Bd. Carol 1, Nr 62, Bl 17 A
RON: RO85BRDE300SV55380303000

De asemenea, o puteti contacta la adresa de email lory_campina@yahoo.com

Persoanelor care cunosc astfel de cazuri sau au trecut prin situatii similare, Ioana le multumeste pentru orice informatie in legatura cu o clinica din tara sau de afara sau despre un tratament.

Toate persoanele care pot ajuta sunt rugate sa raspunda.

„Ajutor inseamna si o lumanare aprinsa la biserica si o rugaciune spusa din inima multumesc tuturor celor care se implica”, Ioana Pirvu.

==================

Va multzumesc anticipat. Hai, ca putem!:/

4 comentarii:

Anonim spunea...

Persoanelor care cunosc astfel de cazuri sau au trecut prin situatii similare, Ioana le multumeste pentru orice informatie in legatura cu o clinica din tara sau de afara sau despre un tratament.
- puneti diagnosticul!

Turambar spunea...

Du'te pe site'ul ei si o sa vezi acolo... :(

ioana pirvu spunea...

buna ziua. sunt ioana pirvu. tin sa ii multumesc foarte mult domnului Mirel si tuturor celor care se implica pentru a ma ajuta. diagnosticul este de melanom malign. mai multe informatii puteti gasi pe www.ioanapirvu.wordpress.com
va multumesc inca o data.

Turambar spunea...

:) Orice lucru, cat de mic, e mai mult decat nimic.

:friends: