joi, 3 ianuarie 2008

Heavy Snow Over The Balkans

It fucking snows all over the Southern part of our beloved Romania. Bucharest is stuck, the whole Danube Valley is stuck, the Baragan and Dobrogea as well, the Sun Highway is closed.

Partea nasoala este ca avem niste prieteni buni care sunt in momentul de fatza la Nisipurile de Aur, langa Varna in Bulgaria si ar trebui sa se intoarca acasa. Sunt cu trei copii mici, dintre care unul de patru luni, fer Jesus' sake, si azi e ultima lor zi acolo.

Drept pentru care stau pe Internet, incercand sa aflu info cat mai proaspata despre starea drumurilor dinspre Bulgaria spre Romania si sa le spun ce sa faca, iar ce aflu nu e deloc incurajator.

E fututa rau situatia, iar purceaua este moarta si inghetzata cu curul in cotetz. Drumuri blocate, autocare intzepenite in zapada, podul Russe - Giurgiu si, implicit, si vama blocate. Cum mama dracului sa vina?

Damn. Si cand te gandesti ca, acum o luna, cand au organizat chestia asta, era cat pe-aci sa punem si noi botul si sa mergem cu ei. Doamne, ce bine e acasa. In acest Bucuresti mirific si imputit, acoperit de zapezi virgine, courtesy of Videanu.

Ho ho ho! Merry inzapezire... :)

2 comentarii:

oceania spunea...

si eu care vroiam sa plec la sfarsit de saptamana cu treburi in bulgaria...
din cauza ninsorii ziua asta s-a transformat intr-o alta zi libera, asa ca am timp sa ascult viorile din ultimul tau post....superb!

Turambar spunea...

Ma bucur ca itzi plac. Bach in loc de Bulgaria. Asta mi se pare un schimb corect.

:D