luni, 7 ianuarie 2008

Sambata pe stadion, da, Gogule?

Nu uitati: sambata avem meci de rugby pe stadionul Arcul de Triumf, la orele 13:00. Cine nu e din Bucuresti sa faca bine sa se mute pana atunci. Catzel, purcel, Ionel, mititel.

Joaca echipa Bucurestiului cu.... lemme check... cu italienii de la Gran Parma.

Parfum! Ii facem sunca de Parma cat ai zice Touch Crouch Pause Engage, mama lor de macaronari care ne-au luat locul din Turneul celor 6 Natiuni si ne-au vitregit de privilegiul de a fi ciuca batailor. (LOL - that was irony)

Dar pentru asta (pentru a-i bate pe macaronari, nu pentru a fi ciuca batailor), trebuie neaparat sa fitzi prezentzi pe stadion, cu bani de belet, cu steclutza de tzuica de Scotzia mana intai single malt ascunsa cu pricepere pe supt tricou si cu tricoul galben de roman tras cu mandrie peste pufoaica, marimea XXL.

O sa fiu si eu pe-acolo, purtand cu mandrie tricoul national galben antracit de All Blacks. E si la mine tot mandrie natzionala: cum intri in Telega, ma gasitzi pe dreapta, prima casa, aia care da spre emisfera sudica.

LOL. Hai ai noshtri! Touch... Crouch... Pause... Engage...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cat e beletu'?

Turambar spunea...

Nu stiu exact, dar nu mult. Din ce imi aduc aminte, la cel mai recent meci la care am fost acum vreo luna jumate, parca la tribuna a IIa era o suta de mii, iar la tribuna I, acoperita, doua sute de mii. Sau o suta mii si cincizeci mii, nu mai tin minte exact, insa de ordinul asta. Si biletele se iau direct de acolo, ca nu va fi ingramadeala.

Moromete, BTW: tu esti din Campina. Eu din Telega. Am facut liceul la Grigorescu. Stiai ca suntem vecini, coane? :)