Pagini

sâmbătă, 15 mai 2021

Țuruk na hui

E o bucurie artificială. Popularii în Germania, conduși de distinsa doamnă Merkel, această Napoleon cu mîinile lipite cu Superglue, au probleme. Mari probleme. Sondajele necruțătoare realizate de Herr Pieleannovitch al lor local spun că ecologiștii sînt în mod constant în fața popularilor.

Alegerile sînt peste cîteva luni. E belită rău de tot situația. Dintr-o dată, lucrurile stau al naibii de prost. Biciucliștii politici din Germania amenință să ia puterea și să dea următorul Cancelar al Reichului.

De groază. Așa ceva nu e voie. Pur și simplu nu e voie. Deci se impun măsuri. Urgente. Stringente. Stridente. Ce măsuri putem noi lua, fetelor, să nu cîștige nasoii de ecologiști alegerile în miezul Imperiului?

Simplu. Hai să dăm o relaxare. Ceva lejer, de vară, să se bucure și cetățenii noștri, dar și slugile. Și atunci coana Merkel l-a convocat pe Iohannis și i-a dat ordin: relaxare cu orice preț. Retragere pe poziții dinainte stabilite. Fără mască. Dați drumul la distracț. Distracț cu orice preț. Forțați oamenii să se distracț. Poate poate totuși le trece furia pînă în toamnă și uită și ne votează.

Deci calmați-vă, pufoșilor. Deci e doar o măsură temporară, pînă cîștigă din nou naziștii alegerile. Să nu credeți că le pasă cumva de drepturi și de libertăți. Sau de virus. Nu. Singurul lucru care contează e puterea.

Și pe urmă, după ce cîștigă naziștii din nou puterea? Ohoho. Atunci să vezi rigoare. Atunci să vezi distracț.

O să fie bine. O să vă placă. Țuruk na hui.

Ghinion.

.

Un comentariu:

  1. Deci aicisea e si titlu, nu doar final :)))))))
    Maladetz, patzanu nanu :)
    Ia liubliu tebia <3 #navsegda!!! :-*

    RăspundețiȘtergere

Spune. Crede. Nu cerceta.