vineri, 14 iulie 2017

Ticalosi. Ticalosi everywhere

Fiti atenti. Prin 2013, Ponta se vedea cu chinezii, sa vinda tara la rusi si la chinezi. Adica sa faca business cu ei, exact cum fac si celelalte tari corupte ale lumii, Germania, Anglia, SUA, Franta. Dar stim cu totii ca doar stapinii au voie sa faca chestii pe lumea asta. In consecinta, s-a pornit o campanie intensa de demonizare a demonului de Ponta, pe motiv ca vinde tara la rusi si la chineji. Ce a fost la gura lu' Tapalaba si a lu' Prelipceanu, doar tefeleii stiu, ca doar ei ii urmaresc cu atentie.

Azi, zice ca demonul Tudose s-a vazut din nou cu chinejii. Evident, in scop infractional: sa vinda tzara la rushi si la chineji. Din nou, Hotnews a sarit cu apriga indignare sa infiereze acest comportament reprobabil. Zice ca s-a vazut cu comunistii. Groaznic, bre, groaznic. De parca in China ar mai fi si altceva decit comunisti. Epitete injuraturi critici ochi rostogoliti. Ca la Hotnews, atunci cind isi fac ei treaba cum se cuvine. Va dati seama ca doar Merkel are voie sa se vaza cu comunistii, in rest nimeni. Mai ales nu slugile din Europa de Est.

In tot acest rastimp, anul trecut, cind distinsul obiectiv Ciolos s-a dus in China, s-au ridicat osanale. Vai, ce bine! Vai, ce intelept! Comisarul european Ciolos, reshapat in premier al guberniei Romania, el avea voie sa vinda tzara la rushi si la chineji. Doar el. Restul, in nici un caz. Restul? Niste demoni, mama lor de pesedisti.

V-am spus ca cei de la Hotnews si de la Digi 24 sint de o ticalosie demna de o cauza mai buna? V-am spus ca sint orice, doar jurnalisti nu?? Nu mai vindetz tzara la rushi si la chineji. Vindetzi-o si voi ca Ciolos si ca Johannis, direct la nemtzi.

.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Ca sa-ti spun sincer, pentru mine personal, banu' nu are miros. Deci daca e sa vina de la chinezi, atunci sa vina!
Si da, observatiile pe care le-ai facut tu in articolul asta, le-am facut si eu si poate si altii, dar stii totusi ce nu inteleg eu? Nu inteleg de ce nu se duc pana la capat aceste "discutii" despre vorbe cu chinezii, de ex.
Adica sa nu-mi spui ca si ponta (cu p micut, cum iti place tie), sau Ciolos, sau Tudose s-au cacat pe ei de frica pt ca a sarit hotnews cu gura si cu criticile...nu stiu ce sa zic, dar parca nu-mi vine sa pun botu' la vrajeala asta ieftina.
Sa nu fie, totusi, ceva putred prin Danemarca aia a "chinejilor"...ca numai discutiile referitoare la reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda se intampla de mai mult de 5 ani si pana acum nu s-a inaintat si macar un sfert de jumatate de pas furnica.

Marius Frînculeasă spunea...

Amuzant. Un anonim ne explică „sincer” cum și el a făcut aceste observații. Să-l felicităm pe acest ostaș necunoscut, eventual să-i ridicăm și o statuie: „Statuia comentatorului necunoscut”.

Anonim spunea...

Domnule Palada,
Cind fu cu planul Marshall nu ne lasa Uniunea Sovietica sa-l accesam ca sa raminem iobagii lor. E valabil si azi, doar ca acu e vorba de banii chinezilor si de Uniunea Sovietica Ailalta .
Alte masti , aceeasi piesa : tragedia romanilor

Anonim spunea...

Draga Marius Frinculeasa, f multe dintre postarile lui Mirel Palada se refera la teme extrem de comune, cateodata chiar banale, si da, sa stii ca el (voi) nu sunteti singurii oameni de pe planeta asta care remarca niste lucruri. Nu sunteti chiar asa speciali cum credeti voi.
Ce mi se pare totusi jenant la raspunsul tau este contributia/ valoarea adaugata 0. Adica a comenta de dragul de a comenta.
Eu am pus o intrebare serioasa la care asteptam, dacu nu informatii clare, macar pareri sau puncte de vedere inteligente. Dar se pare ca va/iti cer prea mult.
Repet intrebarea, ca poate nu a fost clar din comentariul meu: daca chinezii astia au atat de multe de oferit prin investitii de zeci si sute de miliarde de dolari, de ce nu s-a concretizat absolut nimic, dar NIMIC, de cel putin 5-6 ani incoace de cand se tot vorbeste pe tema asta?! Timp in care doar fo' 4 ani din 6 PSD-ul a avut puterea?!? Lasa-ma sa ghicesc, nu s-a facut nimic pt ca a latrat hotnews de 2-3 ori si au fugit chinezii speriati de aici...
Sa sa fie de fapt situatia in care "baietii" astia chinezi vin pe aici pe la discutii, li se baga sub nas niste asa zise "proiecte" de multe miliarde, dar cand se face calculul de rentabilitate a investitiei (adica ROI pt tine), da cu virgula rau de tot? De ce? Poate pt faptul ca Romania (inca) este o piata mica si saraca? Asta sa fie motivul pt care chinejii astia comunisto-capitalisti prefera sa investeasca in Germania, de ex? Pt ca stiu ca isi recupereaza investitiile?! Sau tu credeai ca ei au venit pe aici pt ca suntem noi frumosi si destepti si de fapt nu ne lasa Soros si hotnews sa facem afaceri profitabile cu ei...
Teme discutie ca aceasta, ar putea conduce la dezbateri de idei interesante, dar ma tem ca nu se poate face acest lucru cu oameni de calitatea ta intelectuala...

Anonim spunea...

Bai Pufosule, pe langa toate comentariile si ciorovaielile astea pe care ti le-am postat pe aici, la modul serios vorbind, nu vrei tu totusi sa treci la nivelul urmator si sa scrii niste articole in care sa propui spre dezbatere niste teme cu adevarat importante/ interesante? Adica, ma gandesc ca nici macar tu nu poti sa scrii la nesfarsit doar despre "tefelei", "tineri frumosi si liberi", "amenintarea Soros" si alte labareli din astea extrem-extrem de tocite si de obosite...
Eu iti propun, asa la repezeala, cateva teme importante (zic eu) care ar anima blogul asta al tau si care cred ca ne-ar ajuta si pe noi sa ne luminam ce este cu tara asta si incotro ne indreptam.´
Deci temele ar fi:
1. Rolul si nivelul de implicare a Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) in evolutia/involutia Romaniei macar de la al doilea razboi incoace. Nu am pretentia de la marea schisma, ca ar trebui sa scrii carti si nu e cazul. Pe subiectul asta m-as astepta sa abordezi atat rolul social cat si implicarea in politica, economie, teme importante pt tara (vezi definitia familiei) etc, influenta exercitata etc. relatia cu Securitatea lui Ceausescu si serviciile de azi
2. Rolul si nivelul de implicare al Securitatii/serviciilor secrete in evolutia/involutia Romaniei de la al doilea razboi incoace - ca si sugestie, aici as pune accentul mai ales pe perioada post 89.
3. O cercetare sociologica asa cum numai tu stii s-o faci de perfect, pe un esantion reprezentativ la nivel national dar DOAR IN RANDUL TINERILOR, prin tineri intelegand segmentul 14-19 ani (liceeni) si 18-25 de ani (studenti), atat in Bucuresti cat si in provincie. Iar cercetarea sa fie simpla la nivel de chestionar si sa-i intrebe p-astia daca vor sa mai ramana in tara (daca da, de ce?), sau daca vor sa plece (daca da, de ce?). Cercetarea asta mi se pare deosebit de interesanta ca sa vedem cu cine vrem noi sa construim viitorul maret al Romaniei capitaliste (corporatiste sau chinezoista).

Ce zici, te bagi la teme serioase ca cele de mai sus? Te tine?!? SAu ramanem doar la tefelei si Soros?!

Marius Frînculeasă spunea...

Un minim de curaj presupune semnarea comentariilor. Sunt sătul de viteji anonimi care-mi țin lecții despre calitatea mea intelectuală.

Anonim spunea...

Anonimatul nu are nimic de a face cu "vitejia", la fel cum nici semnatura nu are nimic de a face cu competenta. Nu ma semnez dintr-un motiv ffff simplu.
Poti sa crezi sau nu (e problema ta), dar nu am cont de Facebook (si nici nu intentionez sa am) si la fel nu am cont de GMail cu care sa semnez automat.
Sa inventez un nume, asa cum probabil ai facut tu, nu cred ca e vreo mare "vitejie". Daca te incalzeste cu ceva, pot sa ma semnez de acum Ion Popescu sau John Doe sau oricum preferi tu...
Pt mine, mult mai importante decat semnaturile, sunt ideile si argumentele logice. Deci continutul. Restul, e doar bla-bla...

Emma spunea...

Ce schimb de idei poți avea cu un individ care te jignește, sugerând că ești un mincinos și nu cel care semnează?
Titlul articolului este mai mult decât sugestiv.