luni, 29 iulie 2013

Direcția României: 2013 07



Direcția României

Se consolidează trendul de detensionare socială, identificat prin scăderea ponderii răspunsurilor “România merge într-o direcție greșită”.

Deși în continuare în jurul a două treimi (63%), de un an și jumătate avem un trend bine definit de scădere dinspre zona supra-saturației (85%-90%) spre un nivel mult mai sustenabil de 60%.



.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cred ca in banda 60-70% nu e deloc sustenabil. Daca ne uitam in urma la nivelul asta sau chiar spre 50% s-au schimbat puteri in 1996, 2000 si 2004. Mai degraba varful din 2010 e atipic si se datoreaza unui factor cert: scaderea brusca cu 25% minim a salariilor bugetarilor(am zis minim ca s-au redus si diferite beneficii, sporuri, etc).

Anonim spunea...

Asa zic si eu. Anii 2010 si 2011 sunt ani speciali. In plus, se pare ca speranta in imbunatatirea situatiei de dupa alegerile parlamentare s-a diminuat cu o viteza mult mai mare decat in ceilalti ani postelectorali. Dar, ma rog, asta depinde si daca esti in sau inafara cortului CCSB.

bogdan spunea...

"...avem un trend bine definit de scădere dinspre zona supra-saturației (85%-90%) spre un nivel mult mai sustenabil de 60%."

Te rog sa imi explici ce intelegi prin "un nivel mult mai sustenabil" si "de 60%".

Multumesc!

Turambar spunea...

Ce sa-ti explic? Uita-te la grafic. Daca ai inteles deja, ce sa-ti mai explic? Daca nu intelegi, de ce sa-ti explic? Ce crezi ca e aici, Fundatia Mama Ranitilor Probabilistici? Vrei training? Du-te la scoala... :/