luni, 25 martie 2013

“Evidența sondajelor” la ticǎloșii de rit tîrziu

E acuma un domn si un nene foarte robespierrean si artagos si principial si moral care tocmai descopera conceptul de drum al Damascului si in consecinta ordona echipajului tancului un stinga imprejur riguros articulat retoric.

Si printre multe alte straluminari de Saul pe cale sa devina sfint, se intreaba cum naiba n-a tinut cont Zeus de "evidenta sondajelor".

Mai sa fie! Moment in care imi aduc aminte cu amaraciune de-aia de demagog si de politruc si de nemernic flashnetar cum erau injurate sondajele in perioada electorala si cum erau decredibilizate cu toata spurcaciunea vorbelor lor principiale si morale. Fix de aceeasi gura de jurnalizd cel mai foarte intelept si cel mai foarte trist ca se darima sandramaua in jurul sau.

Cuuum? Voi citeati sondajele atunci? Cuum? Exista pe vremea aceea fierbinte la voi conceptul de "evidenta sondajelor"?

F*ck. Ar trebui sa ma bucur, daca n-as avea un gust amar in gura. Treaca si asta: asa sintem noi astia cu sondajele, niste nemernici care nici macar sa ne bucuram de suferinta altuia nu putem, ca nu ne lasa sf. Weber.

Dumnezeii mamilor voastre de ticalosi... :(

.

2 comentarii:

Strajnik spunea...

Mirarea cea mai profunda se va intampla cand vor ajunge la puscarie...Ana Blandiana va fi intrecuta in candoare de acesti niznai remunerati...

Anonim spunea...

A venit iarna !