miercuri, 13 februarie 2013

Elvis is about to leave the building



.

11 comentarii:

ADRIAN spunea...

"Why can't you see
What you're doing to me
When you don't believe a word I say?

We can't go on together
With suspicious minds
And we can't build our dreams
On suspicious minds"

:))

Papa spunea...

Sub 50% incepe Iadul? :D

Florin Pîtea spunea...

The turning point? :)

Nevermind spunea...

Da Doamne :D

p spunea...

Felix o fi vazut graficul asta ca sa aibe si el un mic motiv de bucurie printre atatea necazuri? Pentru ca bucuria sa va fie completa ar trebui ilustrata si scaderea increderii in alta institutie ˝problema˝ (armata).
Tradator de neam si tara.

Turambar spunea...

Increderea in armata n-a scazut, ci chiar s-a consolidat un pic, din zona lui 70% inspre 80%. Ce legatura are Felix cu toata chestia asta? Va grabiti cu comentarii prapastioase si partinitoare. Nu totul sta in conspiratie, stimabile :(

p spunea...

Legatura cu Felix este ca te finanteaza ca intr-un mod foarte subtil sa ataci ce trebe atacat.
De pilda, ma gandeam asa...La articolul ala cu nevoia de tatuc..Mah Glaurunga, pai cei mai mari dependenti de tatuc au fost samuraii, mah.Ca ce samurai e ala care nu slujeste unui stapan (Felix sau altul), dupa cum zice Bushido? Nu-i decat un ronin fara nici un capatai, care nici nu merita sa traiasca, luandu-si singur viata prin varsare de matze dupa pilda nemuritoare a celor 47 de ronini.Asta e proba suprema a imposibilitatii traiului fara tatuc.Ca sa nu mai zicem de eroicii kamikaze, care tot pe altarul Zeului Imparat isi ofereau viata.Pai la astia nu e evidenta nevoia de tatuc? Da tu nu, ca Batman, Batman, nevoia de tatuci a romanilor.
Altfel, esti simpatic, in ciuda agendei de care probabil trebuie sa te tii.

Turambar spunea...

Imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun, dar uneori lucrurile trebuie spuse scurt, limpede: esti dobitoc, mon cher. Daca atita ai inteles, n-am ce-ti face.

Sa fii tu sanatos. Mergi in pace.

p spunea...

Reciproca.Am inteles ceea ce e de inteles.Ca ai o agenda pe care o respecti, lucru vizibil si din aveon.Si care este una impotriva interesului national.Scurt.Mancurt.

Turambar spunea...

Dupa cum spuneam: esti dobitoc, mon cher.

lektor spunea...

Intotdeauna am fost curios sa aflu cum se masoara increderea in institutii. Ce intrebari sint puse si mai ales cum?

Adica daca ar veni cineva sa ma intrebe direct 'bre, cetatene, ai incredere in biserica?', l-as intreba la rindul meu ce e aia incredere? Si incredere in cine? In biblie, in JC, in trinitate, in ortodoxie, in cit de solizi sint peretii catedralelor, in popi in general, sau in preafericiti in particular?