marți, 27 decembrie 2011

Stance: Once Upon A Time (2011)

Deci am vazut Homeland. Tot sezonul 1. In cirdasie cu Boardwalk Empire. Tot sezonul 2.

Si asta inainte sa ajungem la Telega, unde ca regula este sa ne petrecem sarbatorile in viteza intiia, lent, incet, trist si inertial, ca la vaduve, refacindu-ne sinapsele distruse de un an de shmotruiala cu vizionari excesive de seriale de spalat creierii din cap.

Si atunci ne-am intrebat: ce ne facem, neamule? La ce ne uitam noi la Telega? In disperare de cauza, era bun si The Simpsons, the good ol' Simpsons, deja ajuns la al 12lea sezon de vizionare neintrerupta in aceasta familie demna de o cauza mai buna.

Dar am avut noroc cu Dan Selaru care ne-a recomandat Once Upon A Time. Doar sapte episoade, intr-adevar, dar suficiente incit sa ne dea senzatia de sarbatori cum se cuvine.

Ceea ce va recomandam si voo, o voi stralucitorilor atomici care acum va intrebati ce sa faceti cu vietile voastre odata ce sfintul Craciun plin de excese culinare a trecut.

Pai ce sa faceti? Sa veniti la Telega, sa reparati gardul (damn it, mi-am luat o sirma ruginita in dest, simt cum se coace incet-incet, pulseaza, miine o sa fie deja puroi) si sa va uitati la seriale inutile.

Life is good and the Internet is wasting it.

:) :wink:

5 comentarii:

Dan Selaru spunea...

Si eu am vazut toate alea :-)

Anonim spunea...

Ia si tu un Kuroshawa, un Mihalkov, un Bergman.

Dodeskaden cred ca i-ar placea si fiicei tale.

gabarelo

Turambar spunea...

@ Dan Selaru: Sufletele geniale si oblomoviste sufera la fel si se bucura la fel, bre inginere bre :)

@ Gabarelo: C'esht nebun bre? Sa imi tai venele incet in familie cu filme de arta? Damn it! Sarbatorile sint moment de fericire, de mincat lebar afumat, de baut vin rosu, de indopat cu caramele basarabene si de spalat creeru cu filme inutile si cu distractzie eftina. Comme on, bre, get serious. I don't waste my time doin' art efforts! :) :p

Nechayev spunea...

o sugestie:

http://www.imdb.com/title/tt1372686/

si la multi ani.

ipo spunea...

neaparat antitetanos. si la multi ani! :)