duminică, 18 septembrie 2011

Vin alegerile! [din nou guest blogging!!]

Ce mai, tzara e in sarbatoare, blogosfera e in floare, simtzitzi a datoriei chemare?

Din nou blogosfera isi manifesta entuziasmul netzarmurit, inalta consideratie si deosebita stima pentru lucrarile de esceptzie ale acestui congres virtual, ale acestei inalte tribune de responsabilitate sociala, ideologica, morala, plenara si plenipotentziara. Hoarde de oameni ai muncii cu mouse-ul se grabesc sa-si exprime acordul in privinta eforturilor de propasire a mesajului de pace si progres pe care acest blog de deosebita expresie artistica, plastica si metaforica le intreprinde necontenit.

Astazi, hoardele muncii dau navala de la granita cu Occidentul cel decadent, cu ungurii cei care vor sa ne ia tzarishoara, din zona de crepuscul moral unde nici rigoare ideologica, nici aspra tinuta morala nu este. Adica din Ardeal, evident, de unde toate lucrurile cu accent taraganat ni se intimpla in ultimul timp.

Nu este prima data cind hoardele de oameni ai muncii trimit scrisorile lor de felicitare. Ce primim astazi reprezinta rodul unei munci sustinute, pline de entuziasm. Promitem ca vom face totul, tovarasi, pentru a duce mai departe munca inaintasilor nostri, de la Decebal si Traian, care stim cu totii ca a avut primul blog sapat in piatra, trecind prin ilustrii ctitori de tara Mircea, Mihai si Stefan.

Azi, seria este incununata de un alt nume de legenda, de Andrei. Andrei Crivat. Cel care recent a fost initiat in tainele fioroase ale serialului Boardwalk Empire.

Nucky, ia invata-ne matale, bre, cum trebuie organizate alegerile! Hai, ca tu te pricepi mai bine decit noi toti la un loc...

1 comentarii:

matusalem spunea...

http://forum.goregrish.com/attachments/3add4355-gif.26182/

:))