sâmbătă, 3 septembrie 2011

Stance: Ma'a Nonu

Sursa: Rugby Heaven New Zealand. Despre lupta strinsa dintre Ma'a Nonu si Sonny Bill Williams pentru pozitia de titular al tricoului cu numarul 12 (centru 1) in echipa All Blacks.



A, btw: Care credeti ca va fi finala? Eu cred ca va fi Noua Zeelanda vs Australia si ca va cistiga Noua Zeelanda. Voi, ce pronosticuri dati?

PS: cititi si interviul cu Lomu in care vorbeste tot despre Ma'a Nonu si ce pereche buna de centri face cu Conrad Smith.

8 comentarii:

matusalem spunea...

South Africa!
Pe cat?
:lol:

Turambar spunea...

Cum pe cit? Pe-o sticla de whisky, evident! :)

fly-half spunea...

NZL - ENGLAND, of course :-)

Pe ce ma bazez? pe utimele 2 RWC in care Anglia a batut Australia ;-)

Asta presupunand ca totul va merge precum e "stabilit", adica sferturi: NZL-ARG, FRA-ENG, AFS-IRL, AUS-WAL si semifinale ENG-AUS si NZL-AFS.

Turambar spunea...

Pina la semifinale ne potrivim. De altminteri, e destul de plauzibila desfasurarea, poate cu exceptia sfertului ENG - FRA, unde stim cu totii ca francezii oricind pot crea surprize. Insa dupa cum am vazut echipa Angliei, mai indoiesc.

Insa la fel de bine, dupa cum am vazut echipa Australiei, ma indoiesc ca Anglia va reusi de data asta sa treaca de maniera bulldog de ei. Australia reuseste performanta, ca si Noua Zeelanda, sa combine poetry in motion (Genia! Cooper! Beale!) cu a rock solid defence. De altminteri, tare mi-e teama de Australia si in finala :)

Deci Australia vs Noua Zeelanda, pt ca Martin Johnson, desi a reusit sa faca din rahat bici, nu va trece de Deans :) :wink:

Dragos Bora spunea...

Reuters: Shooting the Rugby World Cup

fly-half spunea...

Da de Anglia-Australia de pe 13/11/2010 35-18 ce zici? :-)
Ce s-a intamplat atunci cu "poetii in miscare"?

Dar in iunie 2010 cand i-am batut la ei acasa, e adevarat chinuit cu 21-20?

Rugbyul nu e poezie, plus ca are mare importanta si experienta in marile competitii si aici, alde Jonny, Moodie, Tindall sau Easter valoreaza mai mult ca pustii Genia, Cooper sau Beale care atunci cand Wilko dadea dropul castigator in 2003 aveau 14- 15 ani si se ofticau in fata televizorului :-)

fly-half spunea...

A propos, te bagi sambata dimineata sa vedem Argentina-Anglia prin vreun pub?
Ca nu cred ca o sa ma scol noaptea sa vad cum iau ai nostri +20 de la Lamont, Lawson &co.

Turambar spunea...

@ Fly-Half: Cu cea mai mare placere ne vedem sa vedem meciul impreuna. Unde? O comitem in bar la Scinteia, unde cel mai probabil eu voi fi de la orele 4 dimineata, sa vad cum mincam bataie de la Lamont &co? :)

Nu mai am nr tau de telefon. Da-mi te rog un e-mail pe mirel at ccsb punct ro, sa vorbim 3D :)

Anglia vs Australia? Comme on. Ce s-a intimplat in meciurile de anii trecuti a fost pt ca echipa Australiei era inca in rodaj, in cautari, in pustime. Intre timp bag de seama ca s-a cam rodat. Vedem. Vedem. O sa fie o semifinala faina :)