vineri, 30 septembrie 2011

În unanimitate

Cicǎ Iuri Andropov, fost șef al KGB, ar fi intrat la adunarea Sovietului Suprem cu o gardǎ înarmatǎ pînǎ-n dinți. Șeful gǎrzii a strigat: “Mîinile sus!” Toți au ridicat ambele mîini. “Așa, acum lǎsați jos, încet, mîna stîngǎ. Bravo! Dragi tovarǎși, în unanimitate, tovarǎșul Iuri Andropov a fost ales președintele prezidiului Sovietului Suprem. Vǎ mulțumim!”

Glumǎ, glumǎ, dar totuși... :)

Courtesy of ziarul Național. Da, n-o sǎ vǎ vinǎ sǎ credeți: citesc și așa ceva. Avea un articol despre Dan Voiculescu și chiar am scos bani din buzunar sǎ-l cumpǎr. Waw! Așa ceva e strigǎtor la cer, mǎi Turambare mǎi... :blink:

10 comentarii:

molie spunea...

(tare bancul) :))) Nu zaietz, nu pagadi!

matusalem spunea...

Ai cumparat ziarul si ti-ai pus intrebarea asta?
http://spaceghetto.st/?q=content/wtf-shit-0
:))

ADRIAN spunea...

Asta ar fi complementar bancului cu Stalin care tinea o cuvantare la congres. Cineva in sala a stranutat. Stalin a intrebat cine a stranutat in timp ce tinea el un discurs asa important. Nimeni n-a indraznit sa recunoasca drept care Stalin a mitraliat primul rand din sala. Cine a stranutat? Nimeni .. Mai mitraliaza un rand. Cine a stranutat? In sfarsit, unul recunoaste: Eu, generalissime! Stalin: Pai de ce nu zici asa de la inceput? Sanatate tovarase!

Forever young spunea...

"La al XIV-lea congres al PDL a.k.a. "Miscarea populara", Basescu, garbovit de ani si plictisit de povara puterii, se adreseaza participantilor:
- Dragii mei, eu… eu m-am hotarat sa renunt. Propun sa fie aleasa in locul meu prietena mea, Elena!
- Huooo! Huooo!
- Atunci propun sa ma inlocuiasca la presedintie prietenul meu, Boc.
- Huooo! Huooo!
- Smecherilor! Stiam eu ca tot pe mine ma vreti!!!"

Anonim spunea...

Asta cred ca e istorie invatata in masina , in drum spre un concurs de istorie.

Turambar spunea...

Asta e un banc, bre. Ce anonimi intensi! Nu mai stitzi deloc de gluma, de cind v-a luat capul cu politica... :/

Nimeni... spunea...

Si aia era tot o gluma :(. Era o gluma despre un pusti care invata ,in masina ,in timp ce se indrepta spre un concurs de istorie . In timp ce colegii il ironizau. Masina mergea de la Campina la Ploiesti. Si era iarna si cumplit de frig. Recunosti personajul ? Imi cer scuze daca am deranjat. Nu am avut intentia.

Turambar spunea...

Nope. Nu mai imi aduc aminte. Scuze si eu, n-am vrut sa ma zburlesc, dar mi-a iesit :) Despre ce amintire din copilarie e vorba? Nu-mi aduc aminte sa fi mers la vreun concurs de istorie. De regula mergeam la mate. Care esti? Lumineaza-ti fata... :)

Nimeni... spunea...

Inlocuiai o colega numita Noemi. Concursul s-a tinut la Muzeul de Istorie din Ploiesti. In timpul concursului a nins bine. Atunci cand am iesit zapada avea mai bine de 30 de cm si tu erai singurul care avea bocanci. Restul aveam pantofi si adidasi :) . Masinile nu au circulat si ne-am intors cu trenul :). Nu stiu cum ati ajuns voi la Telega in seara aia. Noi ne-am intalnit doar de trei ori. Nu cred ca iti aduci aminite de mine. Imi cer din nou scuze pentru gluma .

Turambar spunea...

lol. aproape ca nu-mi mai aduceam aminte nici de Noemi. De concurs in nici un caz nu-mi amintesc. Mersi ca-mi completezi niste pete albe din copilarie / adolescenta.

E in regula. Daca e gluma, apai e gluma. Doar ca eu nu stiam ca e gluma. Deci e gluma, da? :)

De unde esti? Din Cimpina? Cine esti, bre, matale? :)