marți, 13 septembrie 2011

Fight, gentlemen, fight! To death!

Cum ar arata un talk-show intre Iisus si Nietzsche pe tema vietii, mortii, a lui Dumnezeu, a dorintei, suferintei, corpului, a sacrificiului si iubirii? Agape sau Eros? Dyonyssos sau Apollo? Extaz sau transcedere?

Pai cum sa arate? Iac-asa. Mama lor de franceji, creativi mai sint atunci cind nu fac mishteaux de romanii cei murdari si delicventi si prosti si rapanosi :)

Courtesy of Tlon Society, aceasta cloaca de decadenta intelectuala, aceasta vizuina de dezmatz sinaptic. Cind vor reveni socialistii la putere, ei vor fi primii executati cu mitraliera pe stadion, chiar si inaintea sociologilor. It's gonna be fun, watching them die before us.

:)

JESUS & NIETZSCHE : INTERVIEW from CRÉEL on Vimeo.


PS: Daca va duceti la Tlon Society, veti vedea bonus si extra dezbaterea luptifera dintre Buddha si Napoleon. Tres chic. Popcorn time!

6 comentarii:

Barbu Mateescu spunea...

Adaptând un banc clasic: atunci când la televizor este o dispută şocantă la care se uită toată lumea, sociologii sunt cei care, în loc să privească disputa, se uită la telespectatori.

Turambar spunea...

In cazul fericit in care sociologii nu sint chiar ei la televizor sa bata cimpii sa bage in ceata sarmanii telespectatori cu cuvinte clompicate si lemnoase si gomoase si erudite si pompoase si fade :)

Barbu Mateescu spunea...

Şi când te gândeşti că sociologia are toate ingredientele necesare unui rating bun: sex, droguri, violenţă...

k spunea...

gandindu-ma bine, ma bucur ca voi fi executat inaintea ta, monsieur T, pentru ca, in acest fel, iti voi putea citi blogul pana in ultima clipa :)

ps: chapeau.

Anonim spunea...

Nietzsche acela are o mustaţă celtică. Este celtul ascuns al culturii germane.

Turambar spunea...

@ K: I'll gladly watch you, mate :) I'll even write about it, in verses, if they'll give me enough time to survive you, son :)

@ Anonim: lol. "Celtul ascuns al culturii germane". De tinut minte si de debitat la sindrofiile simandicoase si gomoase si tzepene si prafuite :)