joi, 14 iulie 2011

Turambartracktarator



Nu chiar asa, dar senzatzia sa moara pisica zdrobita intre fiare ca a fost pe acolo. Cind face cabina tirului VOUM! si inchide banda a doua si pica peste masina din fata ta si tu te duci inspre ea si frinezi si zici ca frina nu-si face efectul si timpul se dilata si zici "Nu-l lovesc nul lovesc il lovesc ILLOVESC", va spun eu ca reconsideri viata, Holywoodul, tabla, ingineria, probabilitatea, fizica, soarta si intimplarea.

Aspru, tovarashi. Aspru... :(

PS: nici o pisica nu a patit nimic in urma acestei reconstituiri. Joke aside: in mod miraculos (nu, tot nu cred ca exista), nimeni nu a patit nimic, desi au fost cinci masini (doua tiruri, trei autoturisme) mototolite intr-un fel sau altul, iar soferul tirului teoretic trebuia sa fie pate, papier mache, pasta de mici pentru pisici sus in iad. L-am scos cu ranga din cabina, sa smulgem usa blocata a tirului. Doar masina, aracan di tabla ei di Subaru mioritic, e cam mototolita si necesita service prelungit si este intens schioapa de o roata, ba chiar si de cadru de motor.

The rest is silence. Bine ca a fost doar atit.

Of of, mai mai... :(

17 comentarii:

Turnofftheglory spunea...

Ma bucur ca esti bine norocosule.
Emotii...

Pongo spunea...

Off mai Turambare, bine ca sunteti bine. Nu fii trist, ca iti fac cunostinta cu cumnatul meu. A fost coleg de salon cu baiatul ruigbist, stii tu, cu gramada, cu caldura.

Bine ca sunteti bine.
./hug

matusalem spunea...

Ioi, da-le dracului de fiare... bine ca nu ati patit nimic.

Anonim spunea...

Uploaded by aLeonDegiuamelle on Aug 27, 2008
????

Anonim spunea...

huh !

Turambar spunea...

Da, din fericire sint bine, n-am patit nimic. Sa vedem daca recuperez animalul de fier. Mi-ar parea rau: m-am atasat de el. Prima masina de care ma atasez :)

Mersi de incurajari. That's what the friends are for :) :bow:

Dan Selaru spunea...

Doamne ajuta! :-) Da-le dracu' de fiare.

ADRIAN spunea...

Ala din clip e crancen, crancen ... Sper ca n-a fost chiar asa! Bine ca nu s-a intamplat nimic decat in partea cu "ferometalul" ! Oricum, o astfel de experienta ... de acum incolo trebuie numarate firele de par albe.
Cele bune, A

Anonim spunea...

Daia e buna o masina mare mare, la noi ai prioritate de tabla groasa. Sa iti iei un tanc.

alexnicolae spunea...

fiuu ..bine că ca nu a pățit nimeni nimic!

ipo spunea...

Bine ca n-a patit nimeni nimic, fieratania se repara sau se cumpara alta mai noua, mai frumoasa. :)

Turambar spunea...

Nu, clipul pus aici e doar "cu caracter de prezentare". Adica marketing vizual. Asemanarea consta in faptul ca si al meu :) a intrat pe banda a 2a peste noi, dar nu de maniera asta dramatica, ci drept urmare a unui impact cu un camion gol. Vum! Vavavoum!

Masina cu tabla groasa? Pai tocmai am o masina cu tabla destul de groasa si destul de mare. Nu e chiar tanc precum Land Roverul Discovery sau Range Roverul, dar totusi, nici conserva nu e. Insa cind vezi o ditamai cabina de TIR tirindu-se in fata ta si inchizindu-ti cu repeziciune calea, iar in stinga un parapet de beton de-ala de separa sensurile, iti spun eu ca dimensiunile cabinei de TIR depasesc orice namila de SUV / offroad.

Tuturor, inca o data mersi pt incurajari. Life is a bitch and then we fill bureaucratic Police forms :(

Anonim spunea...

Ma bucur ca esti bine :)

alinutza spunea...

Apropo de LR Discovery : intr-adevar are un sasiu 'double'. In schimb tabla e de ... aluminiu ( doar de protectie impotriva vantului :))))

Nimeni... spunea...

Ma bucur ca esti bine.

Anonim spunea...

bine ca sinteti ok, lasa o sa te indragostesti de alte table

fish

sese spunea...

@alinutza - confirm. l-am infipt p'a meu intr-un tir si a iesit creponat rau.