joi, 28 iulie 2011

Media School = Really Cool

Luuuume! Luuuume!

Pentru toti dintre voi care indepliniti urmatoarele conditii necesare, suficiente, violete si violente si ultraviolente si lente:

a) inca sa mai credeti in puterea retorica, persuasiva, comerciala si estetica a televiziunii

b) lucrati in domeniu, invirtiti cifre, visati serpisori, placinte si alte grafice, recitati din opera poetica a lui Reach & Ratings, esquire GRP

cu varianta

b prim) nu lucrez, dar cred ca m-ar interesa, e misteaux si cool si fain si ubermensch sa lucrez in agentie, la televiziuni, sa controlez mintile oamenilor si sa fac programare de emisiuni (asta pina va veni apocalipsa si toata lumea se va muta pe Internet, unde nici programming, nici time schedule nu este)

deci daca picati intr-una din aceste casute lucrativ-profesionale si daca va roade grija, curiozitatea, nesatul intelectual sa stiti ce si cum sau sa aflati si mai multe despre de ce, cum, cine, cind si cu cine (ratinguri, bre, ratinguri, nu va ginditi la alte prostii),

atunci sinteti invitatii mei sa deveniti invitatii Asociatiei Profesionale de Masurare a Audientelor care va organiza in toamna, din septembrie pina in decembrie, doua cursuri: unul pentru incepatori, altul pentru avansati. Pe bani, evident, dar ce mai e gratis pe lumea asta in ziua de azi cu exceptia placajului la glezne?

Mai multe despre Media School, va invit sa cititi pe site-ul ARMA.

In order to participate in the MEDIA SCHOOL courses you are invited to apply until August 31, 2011 to the headquarters of ARMA which is hosting MEDIA SCHOOL, at contact@arma.org.ro or one of the following phone numbers: (004) (031) 0602469 (only fax), (004) (031) 0602467, (004) (031) 0602468. You have to complete an application form and to send a 3-4 pages personal essay on “Mass-media of the future”, in English language.

Eu ce sa va mai zic? Spor si bafta. Nu pot decit sa va doresc succes in aceasta meserie tehnico-demonica, in aceasta pricepere hybrica de a controla mintile oamenilor cu telecomanda, cu cutia si cu filmul.

Maestre, o bere la domnu ca vrea sa se uite la filme catastrofice cu monstri si alti politicieni morti, dar vii, si nici un post TV nu da ce vreau eu...

:rofl:

4 comentarii:

matusalem spunea...

Aha! Matale ne dai noua tema de casa dupa care te retragi la munte, fara sa scapi un cuvintel de sondaje locale, procente provinciale s.a.m.d.
Acum ai constatat si mataluta ca in provincie, daca vrei sa vorbesti, te lasa lumea... ca la MixTV... :lol: :lol: :lol:
P.S. Bagam si un link, dar nemernicii nu sunt in stare sa-si puna pe site emisiunea...

Anonim spunea...

Uau ! faceti si prezentatori? ca pe mine ma recomanda vocea si talentul !

Micawber spunea...

Pacat ca insasi engleza anuntului e foarte proasta. Nu stiu daca asta spune ceva despre calitatea instruirii, dar daca da, nu-i de bine.

Turambar spunea...

@ Matusalem: aha, m-ai vazut. Brashovene :) :p

@ Semanticu: Neah. Tu esti deja stofa de producator :)

@ Micawber: :) :shrug: