marți, 5 iulie 2011

Cu cine ați vota?


12 comentarii:

Belial spunea...

Daca pana inainte de alegeri creste de la 4 la 6 se rup USLasii si va candida PC singur!

kilroy spunea...

Tre' sa schimb rezolutia, ca nu se vad procentele unpr-ului.

Max Peter spunea...

Şi dacă nu se mai naşte pepe-ul, ălea 9% unde s-or duce?

Turambar spunea...

@ Max Peter: 3 la PNL, 2 la PSD, restul imprastiat

Unknown spunea...

The rent is too damn high! :D

Tudor spunea...

Urmatoatele 100 de episoade din serialul de succes "Dallas-o ba ca merge-asa".USL castiga in 2012, Ponta e uns PM, Boc e decapitat, vine Blaga,pana-n 2014 Ponta ii da un sutuletz lu' Crin, Blaga ministru de interne, Oprescu presedinte in 2014 si Crin decapitat de conu' Dinu dupa ce pierde prezidentialele.2015, tatuca Ilici se stinge linistit...

Anonim spunea...

oaleu ! ce crestere ?!?!? sa vezi in toamana, matematici electorale...

berenger spunea...

cea mai credibila cifra mi se pare aia de 38% prezenti la vot...

Till Buhooglinda spunea...

Auch!!!, Alexa.

CCSB e al gazdei, turambar.
E drept ca pare un tip glumet, da' cred ca-i piere simtul umorului daca-l ataci la probitatea profesionala.

Turambar spunea...

@ Alexa: With all due respect, mate, pls fck off and die. CCSB, pina una alta, este (si) al meu. Asa incit du-te si trolleaza in alta parte.

@ Till Buhooglinda: Truer words were seldom spoken. Ridem, glumim, dar nu depasim nivelul de impolitetze care sa declansheze mae geri virtual.

:(

cățelul alpha spunea...

Pepeu ăsta e vreun nou Apere sau ceva. Scuze, dar eu chiar nu cred că există niște 9% români care să voteze cu dănuț. La un moment dat chiar aș vrea să văd la tine (dumneavoastră dom'le) un profil al votangiului lu' pepe&oana. Nu știu dacă le-ați și făcut la pachet cu sondajele, dar ar fi interesant.

Turambar spunea...

@ catzelul alpha: da, ai dreptate, e posibil sa fie un soi de ApR sau de PNG care in perioadele dintre alegeri sa-si umfle procentele la soare, dar la alegeri sa nu treaca pragul din motive de lipsa de candidati pertinenti si de reprezentanti in toate sectiile de votare. Insa in momentul de fata asta e procentul, cu asta defilam, la fel precum in alte vremuri PNG-ul avea chiar si peste 10%.

Profil? Pe un singur sondaj e un pic mai dificil sa facem analiza, pt ca ei sint de fapt 9% din cei care merg la vot, deci undeva in jur de 4% din populatie, deci undeva in jur de 40 de cazuri in total esantion. Cam putini ca sa scoti ceva cit de cit valid. Doar daca lipesc mai multe esantioane laolalta, 3-4, sa fie macar 150, atunci incepem sa putem face o asemenea analiza. Prea mare bataie de cap pentru un partid care nici nu exista, nu? :) :wink: