joi, 21 iulie 2011

Cacavencu: requiescat in cacam

Zilele astea am cumparat si Academia Catavencu, si Catavencii, sa fac o analiza riguroasa obiectiva priceputa si profesionista, la rece, asa cum ii sade bine sociologului degraba varsatoriu de spirit critic si de vorbe incrucisate.

Azi, in cele din urma, le-a venit rindul la expertiza prin disectie. Iar concluzia este una indubitabila, inexorabila si inoxidabila: de saptamina viitoare voi scuti cu cea mai mare placere o fractiune din bugetul familiei si nu voi mai cumpara nici unul din ele, pentru ca sint proaste facute gramada. Sint dureros de proaste. Sint delicios de proaste. Sint o confirmare a concluziei placute ca presa se duce in cap si de-aia ne bucuram noi, astia care se uita la ea cum horcaie si moare, mama ei de presa, isi merita fiecare gram si firicel de suferinta si de horcaiala.

Kamikaze? Ala nici nu se pune la socoteala. Ala este mai prost decit celelalte doo puse laolalta. Si de cind era cit pe-aci sa bat un ziarist de la Kamikaze, noaptea pe la orele mici, sa-i sparg mecla gura ochii buzele si tot ce mai are el prin dotare, dobitoc beat si cretin care nu stie nici o regula a bunului simt, asa de bine ma simt ca nu-i mai citesc.

Deci e simplu: e bine si la vara cald. Inca una, doo, trei publicatii care musca duios din praf si se duc pe drumul unde s-a dus Dodo. The way the Dodo went, cum zice neamtu cind impatureste duios ziarul in patru, inainte sa se stearga cu el la fund.

:) :wink:

7 comentarii:

Béranger spunea...

Egzageraţi. Caţavencii este cu 15% mai mişto decât Kamikaze, care este cu 475% mai cool decât Academia Cacavencu, cea care se editează singură şi în care nu mai scrie nimeni.

impricinatul de corn spunea...

sunt trist.
ne vedem la consateanul nostru in ale sefeului?
poate bem un paharel in cinstea defunctei prese scrise.
si vorbite.
si vazute.
btw, se face fun fashion tv local, ai auzit ceva? iti imaginezi andree si andrei, catalini si oane, corine si elefanti mergand pe catwalk in loc sa dirijeze cu aplomb editoriale, dezbateri, comentarii?

Anonim spunea...

si cand ma gandesc ce lectii ne tineau unii Catazavenci pe bloguri cum ca doar ei stiu cum se face o revista de succes, ca cititorul vrea doar moca si ca e bine sa nu il inveti asa, bla, bla, Fuse si se duse !

Turambar spunea...

@ Sebastian Ghinda: Din pacate, la sfirsitul asta de luna sint la o nunta, nu am cum. Fac tot posibilul sa vin la cele viitoare. Mersi mult pt invitatie :) :bow:

sandman spunea...

Ce pacat! Si cind ma gindesc cit au lins... ba la unu, ba la altul. Singurul care s-a scos a fost IT Morar care a ajuns consul chiar daca nu stie decit limba de lemn de la UTC, in rest... Rest in Peace! :D

Tibi spunea...

sunt trist..am crescut cu catavencu, m-a durut schimbarea lor pentru bani cand i-a luat vantu..mi-am refulat frustrarile intr-un articol, nu mai reiau..dar sunt trist ca au ajuns asa de cacat

April spunea...

si eu am facut testul asta acum vreo luna. a dat cu minus, sic tranzit...
bine ca au fost atunci cind aveam nevoie de ei. acum ar fi mai bine de s-ar reinventa, ca asa cum sunt nu mai merge.