marți, 19 iulie 2011

București, ce votești?





Restul sondajului, pe Scribd.

Enjoy!

9 comentarii:

Anonim spunea...

A! Gata ! e clar ! :)

Darael spunea...

Bucuresti, votesti cum vrei....
oricum noi numaram cum vrem.

Live anastase a furat voturi si cica e nevinovata. Crede cineva ca la alegeri nu o sa fure gasca hotilor ce guverneaza acum ?

Eu pariez ca trupa de portocalii o sa aibe cu udmr si alti sateliti peste 55%. Dar e bine sa facem sondaje. Oamenii se bat multumiti pe burta acum visand la mareata (si inexistenta) victorie viitoare.

Am auzit ca o intreaga provincie chinezeasca are buletin de bucuresti deja pregatiti pentru votul prin corespondenta. Coincidenta sau nu, salopetele lor au culoarea portocalie. Si sunt vreo 10 milioane sa fie siguri de victorie.

Anonim spunea...

Interesant este si cand ne uitam la intentia de vot prin intermediul scalei politice.

Sergiu spunea...

De cand nu a mai obtinut PDL, in sondaje,in Bucuresti, 21% ? Eu cred ca pentru a conta in competitia electorala nationala, de anul viitor, pdl ar avea nevoie, in Bucuresti, de un 25-27% din voturi...mai ales ca in Bucuresti participarea la vot e foarte scazuta....ceea ce nu pare foarte dificil, tinand cont de actualul rezultat....

ADRIAN spunea...

Terifiant ca PDL ar mai putea aduna atat de multe voturi - 21 % !!!?? Mi se pare extrem de relevant faptul ca suma PNL, PSD, PC este mai mare decat USL. Inca o data imi spune ca alaturi de mine mai sunt multi care considera ca pentru PNL e nasoala alianta si ca era mai buna o intelegere preelectorala. Aia 3 % pentru PC sunt toate din sectorul 4 nu?

Cristi Călugăru spunea...

Domn'e, nu vă supăraţi pă mine că vă spun, da', orişicât, Dom' Profesor are încredere de candidatură la Primăria Generală.
Adicătelea, totuşi...

Cristi Călugăru spunea...

Nu m-am uitat bine prima dată: domnu' Vanghelie are încredere de 30% în Capitală.

Turambar spunea...

lol. l-ati victimizat, dom'le, l-ati victimizat. atz facut un martir care este din el. :) :wink:

profesoru? stiu ca in rautatea ta socialist-comunista de rit anarhic ma banuiesti de nebanuite, insa sa stii ca dom profesor nu trage sint eu lascarica in ultimul timp sta bine in Bucuresti. dintr-un motiv f simplu: sectorul 4, Piedone, iradiere si in sectoarele invecinate (3, 5, 6). A dat, a facut niste chestii, a aparut la televizor. reteta clasica a succesului politic, nu? :) :p

Cristi Călugăru spunea...

Păi, înseamnă că ăla care l-a victimizat ar fi trebuit să scadă. Or, eu văd că stă bine. Oricât de mare i-o fi viloaia absentului dă la 3, să spui că stă mai prost ca 'care este' e cam mult.
Cât despre renumistul hocheist, ce să mai zic: mai dau și alții, se văd toată ziua pă catodic, dar tot la 11% stau. Iar Bud Spencer nu are chiar așa un scor cât să facă din Dom' Profesor semizeu.
Mai e și alte sondaje care zice că Băse e la 30% la Capitală - cu podu' și alte trăsnăi de genu'.
Bănuielile mele față de prințipurile dv. sunt mai mici decât față de ale mele. Nu judec, nu dau cu piatra cubică a lu' Oprescu ajunsă la Parigi, doar observ.