luni, 16 mai 2011

Un alt fel de Telega

lol. Vroiam sa va povestesc despre Telega, locul de unde sintem, si eu si Flo si inevitabil si copilele noastre, desi tehnic ele sint bucurestence.

Si in mare lenea mea, cautam poze pe Internet, caci e complicat sa caut prin pozele personale, it takes time, and time is the most valuable resource we don't quite have.

Si cind colo, peste ce dau? Peste Ewa Telega, o actrita poloneza nascuta in 1962, o frumusete de femeie eleganta care cu siguranta face cinste acestei morfeme, Telega.

Doamnelor si domnilor, deci asadar si prin urmare: Telega are multe intrebuintari si intelesuri. Dar doar una e Telega, nu?

:) :wink:



4 comentarii:

vic spunea...

cind eram eu mica, am fost in tabara la telega. mai stiu cite ceva, dar uite imi zburase totul din minte pina a nu citi post-ul tau...

vic spunea...

o fi ea frumoasa, dar ce sa insemne pentru tine?
telega e una, aia care inseamna ceva pentru sufletul tau. si al meu. si nu e persoana din google.

Turambar spunea...

:) E frumoasa, deci e motiv suficient. Beauty is reason enough

Anonim spunea...

Apropo de nume si variatii, imi amintesc de niste mistouri la adresa unui fost coleg (sportsaga.ro - apropo de ce nu e in blogroll, ha?).

Legat de Telega, il tot "teasuiam" cu replici gen: "Telega e locul unde te lega. Ce post e asta, Tele Ga? Te legeni? Pleci in Telegatie?" si tot asa pana il innebuneam de cap... :)

Toate bune,
br3b