marți, 3 mai 2011

Those were the days

Aproape 10 ani de atunci. Cind a trecut timpul, mai oameni buni?

Courtesy of Graham, care azi s-a apucat sa le puna pe FB.

:blink: :(

8 comentarii:

vera spunea...

Deci, io tentzeleg: pour joindre l'utile a l'agreable, d'une part esti discret, de l'autre, you're teasing us (ce dracu e asta, care num vine de loc in barza-varza-mazare), dar asha NU, NU SE POATE: unde e? cu ce ocaziune? cine e G.? SVP.

Turambar spunea...

G? Cuuum? Nu stii cine este G? G este Arhitectul Universului.

:)

Joke aside: este vorba despre lansarea televiziunii National TV, la Casa Poporului, in toamna lui 2003.

Cel care trece pe covor este Douglas, directorul general de atunci al televiziunii.

Iar Graham (cel care a postat fotografiile recent pe FB), era atunci director de productie si este si acum un tip nemaipomenit, un englez la vreo 60 - 65 de ani care a facut documentare antropologice la viata lui prin Asia si Africa, a scris carti, a facut productii de televiziune la imperialistii cei rai si britanici. Un tip tare fain.

Deci G, da? Deci Arhitectul Universului, da? :wink:

Turambar spunea...

Teasing? In limba lui barza - varza - mazare? A atzitza, a zgindari, a intarita. Ne atzitzi. Ne intaritzi. Ne zgindari atentia :)

vera spunea...

Pai, mi-ai cam zgindarit-o. Tzam facut o vizita si am vazut Prietenii. victor roncea? RONCEA?

matusalem spunea...

Noroc cu Vera, ca a facut un pas in fata... (Sarut mana, multumesc!) dar tot nu inteleg ce e asa de important la National TV asta, in afara de titlul ala national... ca la mine pe telecomanda nu cred ca mai exista... :lol:

Turambar spunea...

@ Vera: Da, doamna, sint la mijloc intre toti. Si Roncea, si Mihai Neamtu. Si Vanghelie, si Sever Voinescu. Si de dreapta si de stinga, si politici patimasi si apolitici lehamitosi, si zbuciumati intensi, si cumpatati si lenesi, si robespierreni si oblomovisti, si veseli si tristi. De toate, doamna, de toate. Avem de toate, ca asa sta bine galantarului profesiei noastre.

:) :wink:

@ Matusalem: am lucrat la National TV de la lansarea sa timp de trei lungi ani de zile, si am muncit acolo, si o parte din tineretea mea profesionala e (si) acolo. In consecinta, nostalgia si nevoia de semnificatie. Nu tot timpul am facut sondaje de opinie :) :wink:

vera spunea...

Dagnir baiatule, eu intzeleg, dar zau daca nu au toate o limita. E seara, ar trebui sa switch off si sa ne imbibam de armonie, de care o fi: familiala, muzicala, alcoolica, etc., dar eu nu pot: zau ca nu cred ca te impushca cineva daca la unele chestii, tragi linie si zici NU, ASTA NU!
Cit de sociolog esti tu.

matusalem spunea...

Asa da! Acum inteleg.
Mi se parea mie ciudata coada aia la ajutoare, prea era high-class... :lol:
Si alimentara cam spatioasa...