miercuri, 25 mai 2011

Cui prodest?

"Pentru a rezuma, Rusia a cerut acces total la informaţiile despre un sistem defensiv construit de americani (fără să ofere nimic la schimb), control operaţional total asupra scutului şi împărţirea Europei în sfere de influenţă. Nici o surpriză că România, Polonia şi ţările baltice s-au opus la Lisabona „abordării sectoriale“ a lui Medvedev. Era singurul lucru raţional de făcut.

Întrebarea este de ce liderii noştri socialişti se arată dispuşi să satisfacă pretenţiile Rusiei, care sunt evident defavorabile Româ­niei, şi de ce cred ei că în acest joc geopolitic cartea rusă reprezintă atuul câştigător?
"

Cristian Campeanu, Scutul antirachetă. De ce joacă PSD cartea rusă? (22, 24 mai 2011)

4 comentarii:

Anonim spunea...

A, asta e doar inceputul, sa vezi lucruri ciudate mai incolo, dupa iulie-august. ;)

Unknown spunea...

pai, de ce? ca n-a dat un raspuns. sau scopul era doar sa puna o intrebare?

Anonim spunea...

@explorish,
crezi ca autorul este de ieri de azi in presa, hehehe

Darael spunea...

Pe mine ma distreaza urmatoarea formulare:

"de ce liderii noştri socialişti se arată dispuşi să satisfacă pretenţiile Rusiei, care sunt evident defavorabile Româ­niei"....

Acel "defavorabile Romaniei" este incredibil de amuzant tinand cont de subiect - o baza de rachete in tara. Oare Cristian nu uita intentionat ca insasi existenta acelei baze este defavorabila ?

Oare polonezii, cehii si toti ceilalti europeni de ce au refuzat acea baza ?

Suntem asa de obisnuiti sa gandeasca altii pentru noi si noi doar sa multumim pentru toate idioteniile primite.... scut antiracheta, transe fmi, imprumuturi aiurea, privatizari fara nici un rost.....

Clar, suntem ca natie o simpla turma de idioti. Si ne meritam soarta orice (altceva) am spune.