luni, 23 mai 2011

În pǎdure la Rușețu unde am gǎsit mistrețu (Executive Summary)

În seara asta nu vǎ spun cuvinte lungi și complicate, cǎ sînt rupt de somn. Doar un teasing: am fost, ne-am plimbat, am gǎsit.

Ce am gǎsit? Pe Attila Belereg, de profesie mistreț de trei zile și restul rǎtǎcealǎ.

Hai, cǎ vǎ povestesc mîine în detaliu prin ce peripeții absolut fenomenal-paranormalo-nemaipomenite am trecut zilele astea cu Richard :)

PS : Cine se rîde de burta mea și de extremitǎțile mele lactofore relativ proeminente are garantate din partea statului totalitar dictatorial zece zile de arest la separeu, la zarcǎ, în apǎ rece pîn’ la brîu, sǎ faceț pneumonie de la glonț, mama voastrǎ de bandiți ironici. Sǎ nu ziceț cǎ nu v-am spus :p



23 comentarii:

Dragos Bora spunea...

In poza a doua deja i se vad coltii de argint! Si-n prima poza, lasa burta, cu ce erai incaltzat, ce-s aia, pantofi de atletism (track &... field) ? :)

Turambar spunea...

Cu o pereche de adidashi vechi, de tavaleala, pe care ii udasem deja cu o seara inainte si nu mai aveam ciorapi de schimb. A fost fain. Am batut padurea aia aproape trei ore simbata seara si patru ore duminica dimineata, pe racoare. Si am cautat caprioare pina am gasit pui de mistretz :)

Anca spunea...

What's altogether worrisome is the self-addressed pride you showcase there -- makes that creature look very much like some domestic production and I mean flesh and blood of your own! Cousin, call me a renegade, but I feel like leavin' the family! =))

alinutza spunea...

Nu te 'vad' prea bine daca vine mamica animalutzului sa-l recupereze :).
PS Ce misto e plasa galbena !

Anonim spunea...

Sa faci si un tutorial "Cum se prinde mistretul la mana". Foarte tare

Serban spunea...

Mda, nu pot infrina, ma duc la ocna. Esti mai gras.

Richard spunea...

Nu zici tu ca azi noapte m-am sculat din doua in doua ore sa-l alaptez pe grohaitoru asta mic si belereg...Cel mai bine doarme la subrat. Am veleitati de porc (scroafa). Mde.

Richard spunea...

L-am rezolvat pe purcelus. Peste 3 saptamini il transfer la Delfinariul din Constanta, unde i se va amenaja un tarc in rezervatia de linga lacul Tabacariei.

George Secareanu spunea...

Frumos ratan, m-as bucura sa nu ajunga la rotisor!
p.s. poate invata sa inoate, o sa faca salturi cu delfinii :)
p.p.s ce momeala ati folosit pentru prinderea lui? :)

Anca spunea...

George, gravitatia si antiacvadinamica pot transforma orice tentativa de saritura intr-o minunata scufundare, mi-e sa n-ajunga bietu' scurmator ingrasamant pentru fitoplancton. :))
Cat despre momeala, cum ce? NIMIC! I-a zambit veru' Turambar frumos si i-a recitat din Rabindranath Tagore. =))

Dragos Bora spunea...

De fapt T l-a prins ca sa se antreneze. Il mai da cu ceva grasime, si cine stapaneste asa ceva se descurca perfect si cu o minge. (Micul) Gilbert scrie pe soricul lui. Cu un creion dermatograf.

Turambar spunea...

@ All: Sint induioshat pina la topirea grasimii abdominale de toate ironiile pe care le aruncati spre mine, mama voastra de iubitori de animale, y compris de Turambar :) :rofl:

@ Alinutza: :) In plasa galbena era o rama de stup, plina cu miere de prun, pe care tocmai o cumparasem cu 5 minute inainte de la un vagon de-ala ambulant cu stupi care statea in marginea padurii. Plasa are o albinutza pe ea :p :p :p

@ Semanticu: Facem si un workshop, finantat prin POSDRU :)

@ Anca: ma, tu te rizi de mine :p

@ Serban: Neah. Nimeni nu este mai gras decit tine. Degeaba te amagesti, o tu supraponderalule :p

@ George Secareanu: Momeala? Eu mergeam cu doi pasi inainte, deci putem spune ca eu am fost momeala :)

@ Anca: Sa-l vedeti cum sare din lighean, unde-l pusesem sa se balaceasca un pic, mai ceva ca caprioara (cu cacafonie cu tot :p )

@ Dragos Bora: vezi ca stii? Uite cine a surprins adevarata semnificatie a momentului

si ultimul, dar in nici un caz cel din urma:

@ Richard: muahahahaha!!!! :rofl: Ne vedem diseara, sa-ti aduc fetele sa vada beleregu :) :friends:

Anca spunea...

Jesus, cousin, that's contamination at first touch, you've managed to foist your ambivalent own-initiative to self-destruct upon the poor creature, swinging from unaware self-abuse to deliberate self-exploitation for the common good, be that irresponsible entertainment or downright suicidal self-management. =))

matusalem spunea...

Bre, mama unuia ca ala m-a urcat pe mine intr-un copac, acu ceva ani de zile... ca am avut placerea sa-l scarpin pe burta... :lol:
Mai bine lauda-te cand pui mana pe unul ca asta
http://www.picrandom.com/images/40737.gif
:lol:

Dragos Bora spunea...

Si am cautat caprioare pina am gasit ...
---

"Caprioare n-au vanat. Domn, Domn sa-naltam. Si-au vanat un iepuras (de Telega). Domn, Domn sa-naltam ..."

kilroy spunea...

Ar trebui botezat Apocalypse. Parerea mea. ;-)

Turnofftheglory spunea...

Sondorul la Iarba verde. Sa iti traiasca mistretul! :)
Bine ca a venit vara asta. Phew!

Florin Pîtea spunea...

Parcă personajul acela care căra mistreţi cu uşurinţă nu era Turin Turambar, ci Obelix. ("Ils sont fous, ces Roumains!")

Turambar spunea...

@ Anca: :p

@ Matusalem: Iti dai seama ca inainte sa punem mina pe el am stat pe picior de fuga vreo x minute, cu ochii beliti cit ceapa: "Unde e ma-sa?" :) Fain gif animat :)

@ Dragos Bora: Dom' Dom' sa-l rotisam, Dom' Dom', sa-l mincam, Purcel de lapte sa degustam :)

@ Kilroy: Neah. A fost deja botezat Attila Belereg. Attila de Richard, ca numa Attila umbla asa hai-hui pe cimp, si Belereg de mine, ca umbla ca beleregu, hai-hui pe cimp :)

@ TOTG: Sondoru la mistreti verzi, vrei sa spui :)

@ Florin: Pai la ce burta se vede in poza, tu crezi ca pe mine ma striga oamenii Turambar sau Obelix? :) Ils sont fous, ces Roumains, de m'appeller ainsi :)

Turnofftheglory spunea...

Nu am zis nimic de burta. Scap de zarca? :D

Turambar spunea...

@ TOTG: Nu numai ca scapi de ea, dar mai mult: te pun sef peste zarca. Sa-i chinui pe banditi, sa bagi batu printre gratii. Cind vii la Bucuresti, sa-ti dau cheile?

:)

Turnofftheglory spunea...

Cu proxima ocazie. Cine nu ar vrea sa fie executivul lui Sensei?

Dragos Bora spunea...

'L-am rezolvat pe purcelus. ... il transfer la Delfinariul din Constanta, unde ...'

● La Delfinariul din Constanţa s-au adus cinci canguri pitici şi cinci maimuţe pitice. De ce? Delfinii se-nţeleg numai cu animalele pitice? (L. V.)

"Dilema veche" - Cu ochii-n 3,14