marți, 3 mai 2011

Hai sa va vaz cum raspundeti la aceasta provocare

"It really is my opinion that the media, in general, are so bad, we have to question whether the world would be better off without them altogether"

Julian Assange, Interview for Russia Today

Pai sa nu dai cu caciula dupa ciini si sa-i frigi un Dumnezeii lui de tradator al nobilelor idealuri ale presei libere si ale nevoii informatiei de a circula neingradita?

Of of, mai mai. Taman cel care le-a dat o piine grasa scumpilor nostri jurnalisti, taman el sa emita asemenea cuvinte de ocara si de executie sumara.

Tz tz tz. Nimeni nu iubeste jurnalistii, dom'le, pe lumea asta. Saracutii de ei... :(

11 comentarii:

Anonim spunea...

Pe principiul "ziarele face rău, luaţ' d'aci cu Wikileaks".

Turambar spunea...

cam asa ceva. de-aia ma si amuza ipocrizia lui Assange. pe de o parte se foloseste cu tot polonicul din dotare de puterea de comunicare a mass media, pe de alta parte spune ca e nashpa si cih (ceea ce asa este, are dreptate, dar e alt subiect). pai ori iti place la curve, mon cher, ori alea e curve si nasoale si ar trebui lapidate. hotaraste-te o data, ca pleaca trenu spre Siberia si nu stim daca te bagam la clasa I sau direct in cazanu cu carbuni

:D

Anonim spunea...

Îşi face omu' publicitate, atâta tot. Wikileaks e youtubu' faţă de caseta din tinereţea noastră. Ebooku' faţă de cărţile prăfuite din biblioteca mea. A n-ar fi existat fără B, dar A, ca să existe în continuare, tre' să se diferenţieze de B. Eventual să-l omoare. Evoluţie, neică!

Turambar spunea...

yup. you're right, o thou wise mother and priestess :)

kilroy spunea...

Iubiti si jurnalistii bagabonti ... Nici usturoi nu a mancat, nici gura nu ii miroase.

ADRIAN spunea...

video killed the radio stars ... video killed the radio stars

Anonim spunea...

Pai wikileaksu lui nu e tot "media, in general"? A ajuns deja la concluzia ca mai bine si-ar inchide taraba mediatica fiindca e "so bad"? Au poate nu-i convine ca uneori the bad media se mai leaga si de diverse bad habits ale lui, ba chiar indrazneste sa chestioneze bunele-i intentii in toate cele?

Anonim spunea...

"cam asa ceva. de-aia ma si amuza ipocrizia lui Assange. pe de o parte se foloseste cu tot polonicul din dotare de puterea de comunicare a mass media, pe de alta parte spune ca e nashpa si cih (ceea ce asa este, are dreptate, dar e alt subiect)."

Fara suparare, turambar, dar se pare ca doar ai citit ce scriu cei de pe site despre video fara sa te fi uitat (pana la sfarsit) la video. (Mai) uita-te o data la concluzia lui Assange despre massmedia. Incepe la minutul 12.10 ;)

ZaffCat spunea...

Recunosc ca nu am avut timp sa aprofundez subiectul "Wikileaks" insa din tot ce am auzit pana acum lipseste ceva. Rusia, China, etc n-au scurgeri de informatii sau nu sunt interesante? Sau sunt asa de transparente incat n-au secrete? :-)

matusalem spunea...

Dap. Assange asta e bun de presedinte... la noi. :)

ZaffCat spunea...

apropos :-)
http://i.imgur.com/rTunS.jpg