vineri, 11 martie 2011

Zilele astea inima ne bate oval

Nu uitati! Azi, miine, poimiine, avem rugby galore.

In primul si in primul rind, sintem alaturi de Stejari in meciul lor in deplasare pe care il au miine, simbata 12 martie, in Georgia. Meciul se transmite de la orele 17:00 in direct pe GSP.

Dupa meciul bun facut cu rusii acasa, speram sa ii tina pe ai nostri atit forma buna fizica, dar mai ales si cea psihologica, sa treaca peste handicapul de a juca in deplasare si sa cistige Cupa Antim Ivireanu, disputata anual intre cele doua echipe nationale.

Pe linga meciul Romaniei, mai avem trei meciuri din Cupa celor 6 Natiuni.

Unul din el, Italia - Franta, se suprapune cu cel al Romaniei. Deci sarim peste el, da?

In schimb, celelalte doua: Tara Galilor - Irlanda (Simbata, 19:00, Dolce Sport) si Anglia - Scotia (duminica, 17:00, Dolce Sport 2), nu le putem ignora. Mai ales Tara Galilor - Irlanda, meci intre doua echipe echilibrate si ranite in gloria lor.

In plus, oricind ne putem delecta suplimentar cu meciuri din Super 15, courtesy of FromSport. De altminteri, va recomand From Sport si in cazul nefericit in care nu prindeti Dolce Sport ori GSP.

Pentru cei din Bucuresti, poate ne vedem in bar La Scinteia, sa vedem meciurile impreuna.

Hai Romania! Hai Scotia! Hai Tara Galilor! Hai Italia!

:)

7 comentarii:

Iosif spunea...

Candva Romanii au avut multe se spus in Rugby si in alte sporturi dar acum.....
Speram sa ne revenim curand !
Romani de pretutindeni treziti-va !

Anonim spunea...

Hai Romania !

matusalem spunea...

Ne uitam. Hai Stejarii!

http://www.abc.net.au/reslib/200904/r358960_1654068.jpg

:)

Turambar spunea...

@ Iosif: povestea e mai complicata, Iosif, si cu ceva mai multe rani narcisice decit dorim sa recunoastem. In perioada comunista sportul romanesc era structurat dupa modelul rusesc, de maniera militara, in jurul unor cluburi ale armatei (Steaua) si militiei (Dinamo. Acesti sportivi, pe linga indatoririle sportive aveau si sarcini militare / de jandarmerie / de servicii secrete. De fapt principalele lor indatoriri erau militare, activitatea sportiva fiind de fapt de multe ori pretextul pentru pregatire. Cind voi avea timp / dispozitie voi dezvolta subiectul. Si la celelalte cluburi, de pe linga intreprinderi, sportivii erau tot cvasi-profesionisti, platiti pentru asta si cu activitatea profesionala masata pe niste foi de normare fictive. Pe hirtie erau strungari sau ingineri, dar ei de fapt erau handbalisti sau fotbalisti sau rugbysti.

@ Matusalem: faina poza. Mersi :) :wink:

fly-half spunea...

Ma oftic ca n-am vazut Italia-Franta, surpriza deceniului (n-a mers sportpenet :-( )!

E incredibil cum a decazut echipa care anul trecut lua Marele Slem si acum 18 luni batea NZL la ei acasa. E practic acelasi lot de jucatori si acelasi antrenor! (nu ca mi-ar parea rau :-) )

Am vazut ieri victoria chinuita a Angliei cu niste prieteni in Whispers (e greu sa-i conving sa vina la Scanteia, ca stau toti in partea de Vest a orasului...)
Ca de-obicei ura ii mobilizeaza pe scotieni chiar si cand au echipa slabutza. Stai sa vezi ce-o sa fie pe New Landsdowne Road sambata...

Turambar spunea...

:) Si mie imi pare rau ca am ignorat meciul acela. Decit sa vad mermeleala jenanta a romanasilor nostri, mai bine ma uitam la ceva mitologic. Dar niciodata nu stii dinainte care meci e fain si care nu. Speranta moare ultima.

Da, si mie mi-a placut meciul Anglia Scotia. Mi-a parut rau ca, dupa o prima repriza in care au murit cu englezii de git, scotienii au obosit in a doua si au lasat garda jos. Ma intreb ce s-ar fi intimplat daca arbitrul nu facea intindere fix la faza aia in care scotienii, desi cu un om in minus, creasera supranumeric prin miscarile de exceptie ale aripilor.

Ma rog. What if :(

Nici mie nu-mi mai vine sa merg in Scinteia, dupa ce am avut niste experiente neplacute cu inghesuiala. Pur si simplu nu gasesti locuri, e prea mult fum, chiar si pentru mine, care ramin totusi un fumator, oricit de putin as baga zilele astea in mine. Nasol. Pacat. Dar nici pina in partea aia a Bucurestiului nu-mi vine sa merg, pt ca eu stau in partea de est :(

Vorbim. Poate ne vedem simbata la meciul cu Spania :) :friends:

fly-half spunea...

Whispers e in centru si nu a fost deloc aglomerat ;-)